Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Aclima

ACLIMA SIDEN 1939

Aclima AS har vært i familien Johansens eie siden 1939. I tre generasjoner har vi vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Erfaringen og kunnskapen vi har opparbeidet oss gjennom generasjoner er uvurderlig i vår jobb med å holde folk tørre og varme. Vårt spesielle klima gir en del utfordringer som vi føler vi løser på best mulig måte. Vårt fokus spenner seg fra barn i barnehage til flammehemmende og isolerende undertøy til Forsvaret.

Ullspesialisten: Vår visjon er å få flere til å trives utendørs –Gjøre det godt å være ute! Dette virkeliggjøres gjennom vår forretningsidè; «Aclima skal kombinere kunnskap om markedets behov, fibersammensetning, strikking og design for å utvikle og selge funksjonelt undertøy til bruk utendørs».
Aclima har spesialisert seg i ullundertøy. Merinoull gir den beste komfort i de fleste vær –og temperaturforhold og for de fleste aktiviteter. Som du kanskje allerede vet har ull en unik evne til å holde deg varm selv om du skulle bli våt. Med vår produktserie har vi laget komfortable og slitesterke produkter som gir den beste svettetransporten. Funksjon har alltid vært første prioritet hos oss, men vi er også interessert i hvordan du har det når du bruker de, om du liker designet eller har andre forslag til oss så vi kan bli enda bedre.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Lars Monsen Anárjohka Vest Man

Lars Monsen Anárjohka Vest er en behagelig og robust friluftsvest som gir god isolasjon og utmerket fukttransport.
kr 1 699,00

LightWool Hoodie, Woman

Tynn og lett ullgenser til alle slags aktiviteter.
kr 899,00

WoolNet Polo Shirt with zip, M

Aclima WoolNet er ditt nye nettingundertøy i merinoull.
kr 649,00

WoolNet Crew Neck shirt, Woman

Aclima WoolNet er ditt nye nettingundertøy i merinoull. Den samme nettingkonstruksjonen som CoolNet gir en meget god "pusteevne".
kr 699,00

Hiking Crew Neck, Woman

Aclima WoolNet Hiking Crew Neck benytter seg av nettingkonstruksjon som gir mye luft mot kroppen som holder deg varm, samtidig som strukturen gjør at svette transporteres fritt til neste lag.
kr 799,00

Hiking Crew Neck shirt, Man

Aclima WoolNet Hiking Crew Neck Shirt benytter seg av nettingkonstruksjon som gir mye luft mot kroppen som holder deg varm, samtidig som strukturen gjør at svette transporteres fritt til neste lag.
kr 799,00

WarmWool Shorts (long), Woman

Aclima WarmWool Long Shorts er en del av Aclimas mest populære serie.
kr 349,00

WoolNet Crew Neck shirt, Man

Aclima WoolNet er ditt nye nettingundertøy i merinoull. Den samme nettingkonstruksjonen som CoolNet gir en meget god "pusteevne".
kr 699,00

WarmWool Shorts (long), Man

Aclima WarmWool Long Shorts er en del av Aclimas mest populære serie.
kr 349,00

WarmWool Longs, Woman

Aclima WarmWool Longs er en varm og god longs laget av fin merinoull. Tykkelsen er perfekt til de aller fleste aktiviteter og den tåler mye bruk.
kr 599,00

WarmWool 3/4 Longs , Woman

Aclima WarmWool 3/4 Longs er en del av Aclimas mest populære serie.
kr 499,00

DoubleWool Longs, Woman

Aclima DoubleWool Longs har kombinert en overlegen blanding av materialer som mange allerede benytter seg av; WoolNet Original inn mot kroppen og WarmWool som neste lag.
kr 949,00