Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Aclima

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

WarmWool Mock Neck shirt, Woma

Aclima WarmWool er Aclimas mest populære serie, og den serien de har størst utvalg i. Dette er det tradisjonelle undertøyet laget av Total Easy Care (TEC) - behandlet Merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke.
kr 699,00

WarmWool Mock Neck shirt, Woma

Aclima WarmWool er Aclimas mest populære serie, og den serien de har størst utvalg i. Dette er det tradisjonelle undertøyet laget av Total Easy Care (TEC) - behandlet Merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke. Plaggene isolerer meget godt selv om du skulle bli fuktig.
kr 699,00

Lars Monsen Anárjohka Pants, M

Aclima Lars Monsen Anárjohka er en varm bukse i ullfleece til herre. Buksen er laget i den fineste merinoull og med forsterkning av polyester på utsiden.
kr 1 799,00

Lars Monsen Anárjohka Jkt, Man

Aclima Lars Monsen Anárjohka er en ufôret jakke i ullfleece til herre. Jakken er laget i den fineste merinoull og med forsterkning av polyester på utsiden.
kr 1 999,00

Lars Monsen Anárjohka Polo, Ma

Anárjohka Polo med glidelås er laget i 100 % merinoull. Den er ribbestrikket i sidene for bedre passform. På venstre side er det lomme og oppheng for kompass eller annet turutstyr.
kr 849,00

WoolShell Vest, Man

Varm vest i ullfleece fra Aclima. Woolshell-kvalitet er en ullfleece laget i den fineste merinoull og en forsterkning med polyester på utsiden.
kr 949,00