Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Baselayer

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

WoolNet Crew Neck shirt, Woman

Aclima WoolNet er ditt nye nettingundertøy i merinoull. Den samme nettingkonstruksjonen som CoolNet gir en meget god "pusteevne".
kr 899,00

WOOL MESH WOMAN HALF ZIP NECK

Devold® Wool Mesh-kolleksjonen er et supert plagg til høyintensitetsaktiviteter hvor du er avhengig av god fukttransportering, vekt og pusteegenskaper.
kr 949,00

Satoro AR Zip Neck LS Women's

Mellomtykt merino-innerlag som har ullens høye ytelsesnivå med økt holdbarhet.
kr 1 499,00

WoolNet ¾ Longs, Woman

Aclima WoolNet 3/4 Longs Woman er ditt nye nettingundertøy i merinoull. Den samme nettingkonstruksjonen som CoolNet gir en meget god "pusteevne".
kr 749,00

HotWool 230 gr. Sports Top, Wo

Aclima Sports Top har kopper med myk og kløfri ullfrotté-fôring laget av merinoull. Den passer perfekt for deg som holder et høyt tempo, og som trives utendørs også vinterstid. Et viktig produkt som holder deg varm der du trenger det mest.
kr 549,00

Zipbra wool Woman

Northern Playground Zipbra™ er en veldig god BH i merinoull – som brukes som alle andre BHer. I tillegg har den litt magiske evner: Man kan ta den av med klærne på.
kr 649,00

Cecilie Wool Top

Superkomfortabel og allsidig topp i merinoull med uttagbar padding for justerbar støtte. Toppen kan brukes både til tur, trening og hverdags.
kr 150,00 kr 500,00

WarmWool Boxer shorts, Woman

Aclima WarmWool Boxer shorts er en del av Aclimas mest populære serie. Dette er det tradisjonelle undertøyet laget av Total Easy Care (TEC) - behandlet Merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke.
kr 400,00

WarmWool Shorts (long), Woman

Aclima WarmWool Long Shorts er en del av Aclimas mest populære serie.
kr 449,00

WarmWool Shorts windst Woman

Aclima WarmWool Shorts med Windstopper er ekstra lange ullshorts som gir viktig isolasjon. Ribbestrikkede sider gjør at shortsen sitter godt mot kroppen, mens du har ull rett mot huden for å transportere fukt.
kr 599,00

DUO ACTIVE WOMAN BOXER

Devold® Duo Active er strikket i to lag, med fin merinoull på utsiden og ThermoLite® på innsiden.
kr 349,00

Wmns Meld Zone Hipkini

Icebreaker Meld Zone Hipkini er en teknisk hipster laget av merinoull og mesh-paneler for særdeles god pusteevne. Perfekt til trening på varme dager.
kr 459,00