Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Bukser

Damebukser

Pyramiden Sport har et rikelig utvalg av damebukser til både fritid, trening, tur og andre aktiviteter. Her finner du alt du trenger for å føle deg behagelig, og beskyttet når du er i aktivitet. Våre bukser til dame er av førsteklasses kvalitet og beskytter fra innerst til ytterst, enten du skal på trening eller tur. Finn favorittbuksen i vårt brede produktutvalg. Vi har både tights og treningsbukser til dame, skallbukser, softshellbukser, turbukser, fritidsbukser og mye mer fra kjente merkevarer som Arc'teryx, Mammut, Norrøna, Patagonia, Rab, Nike og mange flere.

Komfort og kvalitet

Norsk natur kan være svært utfordrende, og valg av riktige klær vil være avgjørende for en god opplevelse. Skal du klatre opp en fjelltopp eller løpe intervaller, så vil du uansett oppleve at våre fritidsbukser til dame har høy komfort og førsteklasses kvalitet. De er slitesterke, noen med forsterkninger på enkelte områder, noen vanntette og vindavstøtende, andre med custom fit for optimal passform og detaljer som glidelås og mansjetter. Det finnes altså noe for alle og enhver!

Service, lav frakt og rask levering

Pyramiden Sport har et bredt utvalg av sportsbukser til damer, og det er vanskeligere å finne den riktige buksen fordi du må ta hensyn til funksjon, temperatur, sesong og aktivitet.. Da er det jo supert at våre dyktige medarbeidere kan hjelpe deg med å velge buksen med riktig komfort og tekniske egenskaper til din aktivitet. Vi tilbyr lave fraktkostnader og rask levering (varen sendes 1-2 dager etter bestilling). Gjør deg klar for aktiviteter i friluft og kjøp det du trenger via vår nettsiden eler besøk vår butikk i Pyramiden Amfisenter på fastlandssida i Tromsø (Solstrandvegen 47, 9020 Tromsdalen) for en mer personlig opplevelse.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Abbey Night Pant

Behagelig, pen bukse fra Mos Mosh med normal midje og ankelkorte ben.
kr 1 099,00

ALTA WNS PANTS

kr 1 200,00

Athena Regular Jeans

Supermyk og fin klassisk jeans med stretch. Livet er halvhøyt og modellen har rette ben.
kr 1 100,00

Axina Knicker Women's

Axina Knicker gir et ekstra lag med luftgjennomtrengelig isolasjon under skibukser eller skallbukser. Axinas kombinasjon av ubrutt Coreloft™-isolasjon, fôr av Permeair™-nylon og ytterstoff av Fortius™ Air 40 gjør at luft kan bevege seg fritt gjennom knickersen.
kr 1 799,00

BARRIER PANT WOMEN

Barrier pant er en allsidig isolert bukse fra Haglöfs til dame. Buksen er isolert med Quad Fusion isolering som gir gode varmeegenskaper i forhold til vekten.
kr 1 500,00

Base Jump SO Touring Pants Wom

Mammut Base Jump SO Touring Pants er en selebukse for damer, laget av det slitesterke og robuste Schoeller softshellmaterialet.
kr 2 699,00

Basibe

Trango World Basibe er en turbukse spesielt utviklet for alpine fjellturer. Smal passform, pustende og slitesterk gir deg en allsidig bukse som vil vare lengre.
kr 1 195,00

Beta AR Pant Women's

Allsidig damebukse av GORE-TEX® Pro som gir slitesterk vanntett pustende beskyttelse med minimal vekt og volum.
kr 4 499,00

Beta AR Pant Women's

Allsidig damebukse av GORE-TEX® Pro som gir slitesterk vanntett pustende beskyttelse med minimal vekt og volum.
kr 4 199,00

Beta SV Bib Women's

Arc'teryx Beta SV Bib er en slitesterk og svært allsidig Gore-Tex bukse med seler.
kr 5 299,00

Beta SV Bib Women's

Arc'teryx Beta SV Bib er en slitesterk og svært allsidig Gore-Tex bukse med seler.
kr 5 299,00

Beta SV Bib Women's

Arc'teryx Beta SV Bib er en slitesterk og svært allsidig Gore-Tex bukse med seler.
kr 5 499,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 199,00 Til: kr 6 000,00
kr199 kr6000