Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Bukser

Damebukser

Pyramiden Sport har et rikelig utvalg av damebukser til både fritid, trening, tur og andre aktiviteter. Her finner du alt du trenger for å føle deg behagelig, og beskyttet når du er i aktivitet. Våre bukser til dame er av førsteklasses kvalitet og beskytter fra innerst til ytterst, enten du skal på trening eller tur. Finn favorittbuksen i vårt brede produktutvalg. Vi har både tights og treningsbukser til dame, skallbukser, softshellbukser, turbukser, fritidsbukser og mye mer fra kjente merkevarer som Arc'teryx, Mammut, Norrøna, Patagonia, Rab, Nike og mange flere.

Komfort og kvalitet

Norsk natur kan være svært utfordrende, og valg av riktige klær vil være avgjørende for en god opplevelse. Skal du klatre opp en fjelltopp eller løpe intervaller, så vil du uansett oppleve at våre fritidsbukser til dame har høy komfort og førsteklasses kvalitet. De er slitesterke, noen med forsterkninger på enkelte områder, noen vanntette og vindavstøtende, andre med custom fit for optimal passform og detaljer som glidelås og mansjetter. Det finnes altså noe for alle og enhver!

Service, lav frakt og rask levering

Pyramiden Sport har et bredt utvalg av sportsbukser til damer, og det er vanskeligere å finne den riktige buksen fordi du må ta hensyn til funksjon, temperatur, sesong og aktivitet.. Da er det jo supert at våre dyktige medarbeidere kan hjelpe deg med å velge buksen med riktig komfort og tekniske egenskaper til din aktivitet. Vi tilbyr lave fraktkostnader og rask levering (varen sendes 1-2 dager etter bestilling). Gjør deg klar for aktiviteter i friluft og kjøp det du trenger via vår nettsiden eler besøk vår butikk i Pyramiden Amfisenter på fastlandssida i Tromsø (Solstrandvegen 47, 9020 Tromsdalen) for en mer personlig opplevelse.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Abisko Lite Trekking Trs W Reg

Fjällräven Abisko Lite Trekking Trousers er en lett og sval friluftsbukse til vandring på varme dager. Laget av et slitesterkt og lett G-1000 Lite som har fireveis stretch.
kr 2 299,00

Aconcagua ML Tights long Women

Mammut Aconcagua ML Tights er en lang tights laget av to forskjellige fleecematerialer, Polartec® Power Stretch® Pro™ og Pontetorto® Tecnostretch, som gir både varme og gode fukttransporterende egenskaper.
kr 1 299,00

Adv Essence Short Tights W

Craft Adv Essence Short Tights er en treningstights designet for høy intensitet. Laget av myk av polyester og elastan, V-formet strikk i midjen.
kr 499,00

Adv Essence High Waist Tights

Craft Adv Essence High Waist Tights er designet for høy intensitet. Tightsen er laget av myk trikot av resirkulert polyamid og elastan.
kr 799,00

Adv Essence Hot Pant Tights W

Craft Adv Essence Hot Pant Tight er en teknisk kort tights laget av gjenvunnet polyester og elastan. Den gode passformen og et bredt elastisk bånd i midjen gjør den raskt til en favoritt.
kr 399,00

Adv Essence Wind Tights W

Svært funksjonell treningstights med vindtett front og børstet innside for intense treningsøkter i kalde og vindfulle forhold.
kr 999,00

Adv Essence Wind Tights W

Svært funksjonell treningstights med vindtett front og børstet innside for intense treningsøkter i kalde og vindfulle forhold.
kr 999,00

Aenergy Pro SO Pants Women

Mammut Aenergy Pro SO Pants er den perfekte buksa til topptur og fjellvandring. Teknisk og slitesterk softshell som holder vind ute og puster ekstremt godt.
kr 2 499,00

Aerial Woolmix Tights

Johaug Aerial Woolmix Tights er en varm, myk og teknisk tights i ullmix for utendørs trening.
kr 1 099,00

AGILE SHORT TIGHT W

Salomon Agile Short Tight er den korteste shortsen fra salomon med atletisk passform for damer som ønsker både komfort og ytelse.
kr 400,00

ALTA WNS PANTS 3

Didriksons Alta er en lett fôret bukse, perfekt for aktive dager i snøen. Buksene er litt smalere nede med glidelås som gjør at de går lett over en støvel eller alpinsko.
kr 1 199,00

Base Jump SO Touring Pants Wom

Mammut Base Jump SO Touring Pants er en selebukse for damer, laget av det slitesterke og robuste Schoeller softshellmaterialet.
kr 2 699,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 399,00 Til: kr 7 000,00
kr399 kr7000