Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Fottøy

Fottøy til dame

Ta vare på føttene dine! Gi beina dine en god opplevelse ved å velge sko med god komfort, høy kvalitet og en passform som støtter foten din. Vi har damesko for enhver anledning som stiller ulike krav til funksjon og stil. Velg og vrak blant våre damesko på nett, og sørg for at du alltid er godt skodd.

Gode sko – en investering for livet

Vi står og går på bena store deler av livet, og gode, komfortable sko er dermed avgjørende for en funksjonell hverdag og reduserer risikoen for belastningsskader i rygg, hofte, knær og ankler. Hos Pyramiden Sport finner du fottøy til ulike underlag, trening og andre aktiviteter som en tur på stranden, fjellturer, vinter- eller tursko, jakt og fritid m.m. Du kan velge mellom ulike modeller og egenskaper som f.eks. gripeevne, støtdemping, stivhet, slitasje og bærevekt. Gjør en investering for livet – kjøp de gode skoene her og nå hos oss!

Service, lav frakt og rask levering

Pyramiden Sport er opptatt av kvalitet og service i alle ledd. Fottøyet kommer fra kjente merkevarer som setter kvalitet høyt, både når det kommer til materialer, design og funksjon. Våre dyktige medarbeidere har stor lidenskap for friluftsliv, og hjelpe deg med å finne det du trenger til nettopp ditt behov. Hos oss kan du forvente lave fraktkostnader og rask levering (varen sendes 1-2 dager etter bestilling). Gjør deg klar for aktiviteter ute i friluft og kjøp det du trenger via vår nettsiden eler besøk vår butikk i Pyramiden Amfisenter på fastlandssida i Tromsø (Solstrandvegen 47, 9020 Tromsdalen) for en enda mer personlig opplevelse.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

ACE 17.3 AG

Adidas ACE er fotballskoen for spilleren og kreatøren som ønsker full kontroll på ballen.
kr 849,00

ANTORA GTX

Merrell Antora GTX er en terrengløpesko designet spesifikt for damer. Laget med Q FORM® 2 stabilitetsteknologi og Vibram® yttersåle for godt grep på vanskelig underlag.
kr 1 500,00

Asolo Ws Nucleon Mid Gtx

Asolo Nucleon Mid GTX er en særdeles komfortabel, lett og vanntett tursko. Allrounder for turbruk i lavfjellet, skog og mark med lav vekt, god komfort og fantastiske gåegenskaper.
kr 2 499,00

BEKKEN MID GTX® W

kr 1 599,00

BEVER PERFORM GTX

Alfa Bever perform GTX er en flott allround jaktstøvel velegnet til alle typer jakt. Forserkninger på utsatte steder samt dobbelt sett med låsekroker sikrer god tilpassing til foten. Også godt egnet til fjellvandring med tyngre oppakning.
kr 3 499,00

BEVER PRO ADV. GTX

Støvel i fullnarvet lær med stabilt, høyt skaft. GORE-TEX®-membran gjør støvelen vanntett og pustende for komfort hele dagen.
kr 3 999,00

BEVER PRO ADV. GTX

kr 3 999,00

Bushido II W's Løpesko

Bushido ll er konkurranseskoen fra La Sportiva, dedikert til skyrace. Lett og aggressiv terrengløpesko med godt grep og stabilitet til alle underlag du måtte støte på.
kr 1 899,00

COPA MUNDIAL

kr 1 600,00

Detour W BUGrip® GTX

kr 2 300,00

DTS3 W BUGrip® GTX

Icebug DTS3 BUGrip GTX® er en piggsko for lett vandring og løping under vinterlige forhold.
kr 630,00 kr 2 100,00

DTS3 W BUGrip® GTX

Teknisk sko for lange gåturer, reiser og hverdagsbruk. DTS gir større komfort med en myk polstring rundt åpningen og en bred ergonomisk lest som føttene dine vil elske.
kr 630,00 kr 2 100,00