Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Fottøy

Fottøy til dame

Ta vare på føttene dine! Gi beina dine en god opplevelse ved å velge sko med god komfort, høy kvalitet og en passform som støtter foten din. Vi har damesko for enhver anledning som stiller ulike krav til funksjon og stil. Velg og vrak blant våre damesko på nett, og sørg for at du alltid er godt skodd.

Gode sko – en investering for livet

Vi står og går på bena store deler av livet, og gode, komfortable sko er dermed avgjørende for en funksjonell hverdag og reduserer risikoen for belastningsskader i rygg, hofte, knær og ankler. Hos Pyramiden Sport finner du fottøy til ulike underlag, trening og andre aktiviteter som en tur på stranden, fjellturer, vinter- eller tursko, jakt og fritid m.m. Du kan velge mellom ulike modeller og egenskaper som f.eks. gripeevne, støtdemping, stivhet, slitasje og bærevekt. Gjør en investering for livet – kjøp de gode skoene her og nå hos oss!

Service, lav frakt og rask levering

Pyramiden Sport er opptatt av kvalitet og service i alle ledd. Fottøyet kommer fra kjente merkevarer som setter kvalitet høyt, både når det kommer til materialer, design og funksjon. Våre dyktige medarbeidere har stor lidenskap for friluftsliv, og hjelpe deg med å finne det du trenger til nettopp ditt behov. Hos oss kan du forvente lave fraktkostnader og rask levering (varen sendes 1-2 dager etter bestilling). Gjør deg klar for aktiviteter ute i friluft og kjøp det du trenger via vår nettsiden eler besøk vår butikk i Pyramiden Amfisenter på fastlandssida i Tromsø (Solstrandvegen 47, 9020 Tromsdalen) for en enda mer personlig opplevelse.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

ACE 17.3 AG

Adidas ACE er fotballskoen for spilleren og kreatøren som ønsker full kontroll på ballen.
kr 849,00

ANTORA 2 GTX

kr 1 700,00

BEVER PRO ADV. GTX

Støvel i fullnarvet lær med stabilt, høyt skaft. GORE-TEX®-membran gjør støvelen vanntett og pustende for komfort hele dagen.
kr 3 999,00

Breeze LT GTX

Vasque Breeze LT GTX er en særdeles lett halvhøy tursko med god demping, Gore-Tex og gode pusteegenskaper.
kr 2 499,00

Bushido II W's Løpesko

Bushido ll er konkurranseskoen fra La Sportiva, dedikert til skyrace. Lett og aggressiv terrengløpesko med godt grep og stabilitet til alle underlag du måtte støte på.
kr 2 099,00

Bushido II W's Løpesko

Bushido ll er konkurranseskoen fra La Sportiva, dedikert til skyrace. Lett og aggressiv terrengløpesko med godt grep og stabilitet til alle underlag du måtte støte på.
kr 2 099,00

Cloud

kr 1 599,00

Cloud Team Norge W

kr 1 599,00

Cloud W

kr 1 599,00

Cloud W

On Cloud er en joggesko for de som ønsker en minimal sko og svært god demping. On har brukt Zero-Gravity skum og sin egen patenterte Swiss CloudTec® teknologi som gir særdeles god demping og beskyttelse mot slag.
kr 1 599,00

COPA MUNDIAL

kr 1 600,00

Detour W BUGrip ®GTX

Detour er en sporty mellomhøy støvel med glimrende gåegenskaper. BUGrip yttersåle med karbidpigger gir trygghet på is, men er fullstendig sivilisert å gå med på asfalt og andre overflater.
kr 2 499,00