Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Gensere

Her finner du langermede gensere i forskjellige varianter, alt fra tykke ullgensere til tynne treningsgensere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Ulriken Lady Jumper

Ulriken Jumper er en tykk ullgenser i myk og behagelig merinoull. Den har ekstra høy krage med glidelås for og ventilasjon.
kr 1 300,00

LightWool Hoodie, Woman

Tynn og lett ullgenser til alle slags aktiviteter.
kr 899,00

NATURE WOMAN JACKET

Supermykt, varmt og allsidig hverdagsplagg i 100% merinoull.
kr 1 399,00

ONA ROUND WOMAN

Devold® Ona Round Woman er supermyke, varme og allsidige gensere i 100 % merinoull med kroppsnært snitt og klassiske strikkemønster fra Devold.
kr 769,30 kr 1 099,00

W Cap TW Zip Neck

Capilene® Thermal Weight Zip-Neck er Patagonias varmeste basislag til dame. Laget i Polartec® Power Grid™-materiale med Polygiene® permanent odørkontroll. Perfekt som innerste plagg når du ønsker å holde deg varm på kalde dager.
kr 1 199,00

Övik Knit Sweater W.

Fjällräven Övik Knit Sweater er en fin mønsterstrikket genser laget av ull. Super på kalde høstdager.
kr 1 699,00

Wmns Siren LS Sweetheart

Siren LS Sweetheart er myk og komfortabel t-skjorte med lange ermer fra Icebreaker. Laget med Corespun teknikken hvor ull fibrene er spunnet rundt en nylonkjerne for god slitestyrke og lang levetid.
kr 759,00

Snow Cardigan W

Nydelig mønsterstrikket cardigan i myk, varm lammeull. Toveisglidelås i front og høy, rett krave for å holde nakken varm.
kr 1 899,00

WoolFleece Hoodie, Woman

Aclima WoolFleece Hoodie er perfekt for kalde vinterdager. FleeceWool er laget 100% merinoull og er særdeles myk og varm.
kr 1 499,00

Ulriken Lady Jumper

Ulriken Lady Jumper er en tykk ullgenser i myk og behagelig merinoull. Den har ekstra høy krage med glidelås for og ventilasjon.
kr 1 300,00

W L/S Cap Cool Lightweight Shi

Patagonia Capilene Cool Lightweight Shirt holder deg avkjølt og tørr når du er i aktivitet. Transporterer raskt vekk fuktighet og tørker hurtig.
kr 599,00

Nucleus Pull on wmns

Nucleus Pull On fra Rab er en lett og myk genser i fleece med glidelås i halsen. Modellen gjør at du ser fantastisk ut både hjemme, på hytta eller i skibakken.
kr 799,00