Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Jaktstøvler

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

BEVER PERFORM GTX

Alfa Bever perform GTX er en flott allround jaktstøvel velegnet til alle typer jakt. Forserkninger på utsatte steder samt dobbelt sett med låsekroker sikrer god tilpassing til foten. Også godt egnet til fjellvandring med tyngre oppakning.
kr 3 499,00

BEVER PRO ADV. GTX

kr 3 999,00

BEVER PRO ADV. GTX

Støvel i fullnarvet lær med stabilt, høyt skaft. GORE-TEX®-membran gjør støvelen vanntett og pustende for komfort hele dagen.
kr 3 999,00

BUKK A/P/S GTX M

kr 3 999,00

BUKK A/P/S GTX W

Alfa Bukk A/P/S er en superlett og smidig tur- og jaktstøvel. Støvelen har Alfas nye, vedlikeholdsfrie yttermateriale, Alfa Air™, med lav vekt og svært gode pusteegenskaper. Ekstra forsterkning rundt hele støvelen sikrer slitestyrken. Gore-Tex®-membranen gjør den fullstendig vanntett og pustende, så føttene holder seg tørre under alle slags forhold. Skafthøyden gir god stabilitet, mens det doble settet med låsekroker forenkler individuell tilpasning.
kr 3 999,00

Jaktstøvel Hunter Evo GTX

kr 4 499,00

Jaktstøvel Titan GTX

Crispi Titan GTX er en relativt lett jakt- og fjellstøvel.
kr 3 799,00

Jaktstøvel Titan NW

Crispi Titan GTX er en relativt lett jakt- og fjellstøvel. Den er konstruert med TWT (Thermo Wire Technology) som reduserer vekt uten at det går på bekostning av stabilitet og slitestyrke. Overdelen er i nubuck med GORE-TEX®-membran.
kr 3 799,00

Kongsvoll jaktstøvel

kr 3 999,00

BEVER PERFORM GTX W

Allround hiking- og jaktstøvel.
kr 3 499,00