Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Mellomlag

Her finner du et rikt utvalg mellomlagsplagg til tur, fritid, trening og andre aktiviteter. Se alle mellomlag til dame fra kjente merkevarer som Arc'teryx, Mammut, Norrøna, Patagonia, Rab, Mountain Hardwear og mange flere.

Det mellomste laget skal gi deg ekstra varme når du trenger det. Når minusgradene slår til på toppen av fjellet eller kjølen tar deg hjemme i stua er det godt å kle seg i et komfortabelt mellomlagsplagg. Vårt utvalg av fleece, ull og tekniske mellomlagsplagg hjelper deg å holde deg komfortabel, selv i de mest ekstreme forhold. Bla deg gjennom våre ull- og fleecegensere for å finne din nye favoritt! 

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

falketind w1 stretch Sw W

kr 1 199,00

Övik Wool Jacket W

kr 2 999,00

lofoten Alpha raw Z-Hoodie(W)

lofoten Alpha raw Zip Hoodie er Norrønas varmeste plagg i forhold til vekt i ski- og snowboard-kolleksjonen for damer.
kr 1 599,00

Njorun Hoodie W`s

Behagelig mellomlagsplagg med en tettsittende, myk og elastisk passform. Perfekt til hiking, løping og ellers til dine hverdagsaktiviteter. Når du først har tatt dette plagget i bruk, vil du aldri ta det av deg.
kr 2 000,00

Rav sweater w/zip

Bestselgeren fra Ulvang - utrolig komfortabel ullgenser med god elastisitet, ettersittende passform og lange ermer med tommelhull. Ekstra høy glidelåshals med beskyttende klaff for å forhindre irritasjon mot haken.
kr 999,00

Delta LT Jacket Women's

Delta LT er en av de mest allsidige fleecejakkene Arc’teryx noensinne har designet. Den gir effektiv varme med lav vekt, og fungerer godt under et hardt skall. Delta LT er laget av smårutet Polartec® Classic 100 mikrovelur, er luftgjennomtrengelig, tørker fort og kan pakkes ned i kompakt størrelse.
kr 1 199,00

Rho AR Zip Neck Women's

Pustende, fukttransporterende, isolert genser med glidelås i kragen som gir bedre temperaturregulering.
kr 1 299,00

RIGHT NICE MID HOODIE W

Right Nice Mid Hoodie fra Salomon er en behagelig fleecejakke som fungerer godt både som mellomlag og ytterplagg, avhengig av temperatur. Materialet transporterer fukt svært godt og hjelper deg med å regulerer kroppstemperaturen.

Get Away ML Hooded Jacket W

Get Away er en funksjonell fleecejakke fra Mammut til dame. Jakken har glidelås i front, to sidelommer med glidelås og hette med ståkrage. Jakken er laget av Polartec® Thermal Pro® fleece som tilbyr glimrende varme/vekt forhold.
kr 1 600,00

Njorun Hoodie W`s

Behagelig mellomlagsplagg med en tettsittende, myk og elastisk passform. Perfekt til hiking, løping og ellers til dine hverdagsaktiviteter. Når du først har tatt dette plagget i bruk, vil du aldri ta det av deg.
kr 2 000,00

/29 warm2 Hoodie (W)

Dette er en komfortabel hettegenser til dame, som er perfekt både før og etter en hard treningsøkt.
kr 1 399,00

Saviour Fleece Suit

Saviour-produktene fra Sweet Protection er varme, komfortable isolasjonsplagg laget av 4-veis stretchmateriale. Ha plagget direkte mot huden eller som et andre lag.
kr 1 600,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 299,00 Til: kr 4 000,00
kr299 kr4000
Produsenter