Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Mellomlagsjakker

Her finner du et bredt utvalg mellomlagsjakker i ull og fleece for dame i høy kvalitet fra kjente merkevarer som Fjällräven, Arc'teryx, Norrøna, Houdini og mange flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Original Pile Jkt wmns

Rab Original Pile Jacket er en vindtett jakke med fleece ytterstoff.
kr 1 399,00

Balder Hoodie W's

Klättermusen Balder Hoodie er en teknisk mellomlagsjakke som vil holde deg varm på de kaldeste dagene.
kr 1 800,00

Falen Wooly Hoodie W`s

Klättermusen Falen Wooly Hoodie er en svært funksjonell og komfortabel mellomlagsgenser for aktiviteter med høy intensitet.
kr 1 700,00

lofoten Alpha raw Zip Hoodie W

Lofoten Alpha Raw Zip Hoodie fra Norrøna er det varmeste plagget i forholdt til vekt Norrøna sin ski og snowboard kolleksjon for damer.
kr 1 599,00

EGGA WOMAN JACKET

Egga mellomlagsjakke fra Devold® i 100% merinoull gir deg den perfekte kombinasjonen av isolasjon, komfort og pusteegenskaper.
kr 1 999,00

Delta LT Hoody Women's

Arc'teryx Delta LT Hoody er et supert mellomlag med lav vekt, perfekt under skallbekledning eller tykkere isolasjonsjakker. Laget av smårutet Polartec® Classic 100 mikrovelur som slipper gjennom luft og dermed tørker fort.
kr 1 399,00

Hispar Jkt Wmns

Mountain Equipment Hispar Jacket er en varm og svært pakkvennlig fleecejakke for kalde dager på topptur, klatring eller bare til fritidsbruk.
kr 1 799,00

Cecilie Wool Jkt w/Hood

Bergans Cecilie Wool Jacket er en myk og behagelig ulljakke laget av to typer ullkvaliteter. Perfekt til hverdags eller tur.
kr 1 600,00

Fløyen Fleece W Half Zip

Bergans Fløyen Fleece er en komfortabel, varm og godt pustende fleecejakke. Mesh-materialet under armene, i siden og i nakken sørger for god ventilasjon til både trening og tur.
kr 900,00

Cirrus Flex Hoody wmns

Rab Cirrus Flex Hoody er en nyhet fra Rab. Stretch paneler under armene sørger for god bevegelighet og pusteevne.
kr 1 799,00

Cirrus Flex Jkt wmns

Rab Cirrus Flex er en lett isolasjonsjakke som passer perfekt til lange dager i fjellet. Sidepanelene er laget av Thermic™ stretch fleece som gir god bevegelighet og bedre pusteegenskaper.
kr 1 499,00

Abisko Trail Fleece W

Fjällräven Abisko Trail Fleece for damer er en lett, praktisk hettejakke i to forskjellige typer fleece, som varmer der du trenger det mest og holder vekten og pakkevolumet nede.
kr 1 799,00