Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Mellomlagsjakker

Her finner du et bredt utvalg mellomlagsjakker i ull og fleece for dame i høy kvalitet fra kjente merkevarer som Fjällräven, Arc'teryx, Norrøna, Houdini og mange flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Balder Hoodie W's

Klättermusen Balder Hoodie er en teknisk mellomlagsjakke som vil holde deg varm på de kaldeste dagene.
kr 1 800,00

Falen Wooly Hoodie W`s

Klättermusen Falen Wooly Hoodie er en svært funksjonell og komfortabel mellomlagsgenser for aktiviteter med høy intensitet.
kr 1 700,00

lofoten Alpha raw Zip Hoodie W

Lofoten Alpha Raw Zip Hoodie fra Norrøna er det varmeste plagget i forholdt til vekt Norrøna sin ski og snowboard kolleksjon for damer.
kr 1 599,00

Delta LT Hoody Women's

Arc'teryx Delta LT Hoody er et supert mellomlag med lav vekt, perfekt under skallbekledning eller tykkere isolasjonsjakker. Laget av smårutet Polartec® Classic 100 mikrovelur som slipper gjennom luft og dermed tørker fort.
kr 1 399,00

Cecilie Wool Jkt w/Hood

Bergans Cecilie Wool Jacket er en myk og behagelig ulljakke laget av to typer ullkvaliteter. Perfekt til hverdags eller tur.
kr 1 600,00

Cirrus Flex Hoody wmns

Rab Cirrus Flex Hoody er en nyhet fra Rab. Stretch paneler under armene sørger for god bevegelighet og pusteevne.
kr 1 799,00

Cirrus Flex Jkt wmns

Rab Cirrus Flex er en lett isolasjonsjakke som passer perfekt til lange dager i fjellet. Sidepanelene er laget av Thermic™ stretch fleece som gir god bevegelighet og bedre pusteegenskaper.
kr 1 499,00

Abisko Trail Fleece W

Fjällräven Abisko Trail Fleece for damer er en lett, praktisk hettejakke i to forskjellige typer fleece, som varmer der du trenger det mest og holder vekten og pakkevolumet nede.
kr 1 799,00

lyngen P-Stretch Pro Zip hoodW

Norrøna Lyngen Powerstretch Pro Hoodie er et fleksibelt og pustende mellomlag til dame som tørker raskt og er svært slitesterkt.
kr 1 999,00

W R1 TechFace Hoody

Patagonia R1 TechFace Hoody gir deg en fleecelignende komfort, men bedre beskyttelse mot været. Det dobbelvevde materialet med stretch gir god beskyttelse mot vind og bedre slitestyrke enn den tradisjonelle R1® jakken fra Patagonia.
kr 1 999,00

W R2 TechFace Jkt

Patagonia R2 TechFace er en varm og behagelig jakke med gode pusteegenskaper. Ytterstoffet er behandlet med vannavvisende middel (DWR) og innsiden har et high-loft dobbelvevd materiale som er mykt mot huden.
kr 2 199,00

W's Power Houdi

Fleecegenser i Polartec® Power Stretch® Pro, et behagelig og teknisk fleecemateriale som varmer, gir maksimal bevegelsesfrihet og komfort.
kr 2 000,00