Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Mellomlagsjakker

Her finner du et bredt utvalg mellomlagsjakker i ull og fleece for dame i høy kvalitet fra kjente merkevarer som Fjällräven, Arc'teryx, Norrøna, Houdini og mange flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

lyngen P-Stretch Pro Zip hoodW

Norrøna Lyngen Powerstretch Pro Hoodie er et fleksibelt og pustende mellomlag til dame som tørker raskt og er svært slitesterkt.
kr 1 999,00

W R1 TechFace Hoody

Patagonia R1 TechFace Hoody gir deg en fleecelignende komfort, men bedre beskyttelse mot været. Det dobbelvevde materialet med stretch gir god beskyttelse mot vind og bedre slitestyrke enn den tradisjonelle R1® jakken fra Patagonia.
kr 1 999,00

Aconcagua Light ML Hooded Jack

Mammut Aconcagua Light ML Hooded Jacket er et mellomlag som skapt for et liv i fjellet. Laget av et lett, komfortabelt og stretchy materiale som sørger for god passform og funksjon.
kr 899,50 kr 1 799,00

W R2 TechFace Jkt

Patagonia R2 TechFace er en varm og behagelig jakke med gode pusteegenskaper. Ytterstoffet er behandlet med vannavvisende middel (DWR) og innsiden har et high-loft dobbelvevd materiale som er mykt mot huden.
kr 2 199,00

W's Power Houdi

Fleecegenser i Polartec® Power Stretch® Pro, et behagelig og teknisk fleecemateriale som varmer, gir maksimal bevegelsesfrihet og komfort.
kr 2 000,00