Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Sports-BH

Vi fører et godt utvalg Sports-BH for damer fra merker som Nike, Stay in Place, Röhnisch og Kari Traa.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

HotWool 230 gr. Sports Top, Wo

Aclima Sports Top har kopper med myk og kløfri ullfrotté-fôring laget av merinoull. Den passer perfekt for deg som holder et høyt tempo, og som trives utendørs også vinterstid. Et viktig produkt som holder deg varm der du trenger det mest.
kr 549,00

WOOL FLEECE BRA

Devold Wool Fleece Bra er en sports-BH tilpasset friuftsliv.
kr 449,00

Zipbra wool Woman

Northern Playground Zipbra™ er en veldig god BH i merinoull – som brukes som alle andre BHer. I tillegg har den litt magiske evner: Man kan ta den av med klærne på.
kr 649,00

Vella Bra Women

Mammut Vella Bra er en feminin klatre-bh med en sofistikert løsning på ryggen. Gir god støtte samtidig som den er komfortabel.
kr 699,00

Miko Sports Top

Sports-BH, lengre modell som holder alt på plass. Ideell for aktiviteter med middels intensitet. Laget av resirkulert tekstil som puster og transporterer fukt bort fra huden.
kr 399,00

Cecilie Wool Top

Superkomfortabel og allsidig topp i merinoull med uttagbar padding for justerbar støtte. Toppen kan brukes både til tur, trening og hverdags.
kr 150,00 kr 500,00

COMET BRA

Salomon Comet Bra er en lett og pustende sports-bh med en stilig rygg. Comet Bra passer utmerket til både hverdags, trening og tur.
kr 499,00

Wool crop Top (W)

Norrøna Wool Crop Top er en sports-bh som er designet for utendørsaktiviteter av alle slag. Temperaturregulerende og pustende ullmateriale som inneholder 89% merinoull og 11% polyamide.
kr 599,00

W CRUX BRA

Black Diamond Crux Bra er en sports-bh designet for alt fra lange dager på kontoret til klatreøkter sent på kvelden.
kr 399,00

Cecilie Wool Top

Superkomfortabel og allsidig topp i merinoull med uttagbar padding for justerbar støtte.
kr 149,70 kr 499,00

S/LAB NSO BRA

Salomon S/lab NSO sports-bh er en superlett og minimalistisk sports-bh. Selv om den er svært lett gir den fortsatt god støtte og komfort.
kr 900,00

W Cross Beta Sports Bra

Patagonia Cross Beta Sports-BH er en svært behagelig sports-bh med god støtte. Det kryssende designet foran og bak kombinert med mesh sørger for ekstra støtte.
kr 599,00