Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Sports-BH

Vi fører et godt utvalg Sports-BH for damer fra merker som Nike, Stay in Place, Röhnisch og Kari Traa.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

HotWool 230 gr. Sports Top, Wo

Aclima Sports Top har kopper med myk og kløfri ullfrotté-fôring laget av merinoull. Den passer perfekt for deg som holder et høyt tempo, og som trives utendørs også vinterstid. Et viktig produkt som holder deg varm der du trenger det mest.
kr 499,00

DOUBLE BRA

Devold Double Bra er en sports-BH tilpasset friluftsliv.
kr 499,00

WOOL FLEECE BRA

Devold Wool Fleece Bra er en sports-BH tilpasset friuftsliv.
kr 399,00

Wmns Meld Zone Long Sport Bra

Icebreaker Meld Zone Long Sport Bra kombinerer en klassisk racerback silhuett med teknisk deisgn og ekstra beskyttelse som gir en svært allsidig sports-bh.
kr 599,00

W Wild Trails Sports Bra

Patagonia Wild Trails Sports Bra er en sports-bh med god støtte og pusteevne som gjør den ideell til aktiviteter med høy intensitet.
kr 699,00

Zipbra wool Woman

Northern Playground Zipbra™ er en veldig god BH i merinoull – som brukes som alle andre BHer. I tillegg har den litt magiske evner: Man kan ta den av med klærne på.
kr 649,00

Nike Indy Women's Light-Suppor

Nike Indy Women's Light Support er en komfortabel og støttende sports-bh med Dri-FIT teknologi.
kr 399,00

Vella Bra Women

Mammut Vella Bra er en feminin klatre-bh med en sofistikert løsning på ryggen. Gir god støtte samtidig som den er komfortabel.
kr 699,00

Miko Sports Top

Sports-BH, lengre modell som holder alt på plass. Ideell for aktiviteter med middels intensitet. Laget av resirkulert tekstil som puster og transporterer fukt bort fra huden.
kr 399,00

Cecilie Wool Top

Superkomfortabel og allsidig topp i merinoull med uttagbar padding for justerbar støtte. Toppen kan brukes både til tur, trening og hverdags.
kr 500,00

COMET BRA

Salomon Comet Bra er en lett og pustende sports-bh med en stilig rygg. Comet Bra passer utmerket til både hverdags, trening og tur.
kr 499,00