Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

T-skjorter

Vi har et bredt utvalg t-skjorter til dame i forskjellige varianter. Her finner du populære merker som Arc'teryx, Jotunheim, Norrøna, Patagonia og mange flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

BREEZE WOMAN T-SHIRT V-NECK

Devold® Breeze Woman T-shirt V-neck er myke og lette plagg spesielt utviklet for dager da det er behov for ultralette plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen.
kr 699,00

LightWool Speed Shirt, Woman

Aclima Lightwool Speed Shirt til dame er en tettsittende og komfortabel t-skjorte i 100 % merinoull.
kr 699,00

Fjällräven Est. 1960 T-Shirt W

Fjällräven Est. 1960 T-Shirt er en komfortabel t-skjorte laget av organisk bomull, Fjällräven logo i front.
kr 549,00

Wmns Tech Lite SS Scoop Solo

Icebreaker Women's Tech Lite SS Crewe Scoop Solo er en myk og behagelig t-skjorte. Icebreaker er kjent for sine slitesterke produkter og mye av grunnen er Corespun teknikken de bruker.
kr 759,00

Eir Rain S/S Tee W's

Klättermusen Eir Rain SS Tee er t-skjorte laget av ull og silke, gir varme når du føler deg kald og virker svalende når du føler deg varm.
kr 900,00

Charge SS RN Tee W

Craft Charge SS RN Tee er en t-skjorte til trening. Charge Tee har en løs passform med svært god ventilasjon og lang rygg.
kr 399,00

Stance 3 Peaks SS Tee wmns

Rab Stance 3 Peaks SS Tee er en t-skjorte laget av organisk bomull og har en vintage Rab-logo i front. Komfortabel og enkel t-skjorte med normal passform.
kr 349,00

Miko Sleeveless Poloshirt

Röhnisch Miko Sleeveless Poloshirt er en golf pikeskjorte uten ermer og mesh i den øvre delen for bedre ventilasjon.
kr 549,00

Stripe Poloshirt

Röhnisch Stripe Poloshirt er en golf pikeskjorte laget av et resirkulert funksjonelt materiale som er lett, mykt og elastisk med høy pusteevne.
kr 599,00

Mesh Back Tee

Röhnisch Mesh Back Tee er en treningstopp med løsere passform og med ventilerende mashpanel i ryggen. Laget av gjenvunnet materiale som puster og transporterer bort fukt fra kroppen.
kr 399,00

Wmns Elowen SS Crewe

Icebreaker Elowen SS Crewe er en deilig og behagelig t-skjorte laget av merinoull og med Icebreaker sitt cool-lite™ materiale for bedre komfort på varme dager.
kr 799,00

W THALIA T-SHIRT

Helly Hansen Thalia Shirt er en hurtigtørkende og deilig t-skjorte med maritim stil og 4-veis stretch, perfekt til varme sommerdager.
kr 499,00