Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Treningsjakker

Her finner du jakker til all slags trening, enten du skal springe ultraløp i fjellene eller gå Birken på under 3 timer. Velg blant kjente merkevarer som Swix, Arc'teryx, Norrøna og mange flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

RUNNING COVER WOMAN ZIP NECK

Devold® Running Outer Layer består av et vindavvisende cover, vest og en løstsittende shorts, som kan brukes både alene, over tights eller i kombinasjon med Devold® Running calves og sleeves.
kr 1 399,00

W's Storm Racer Jkt

Storm Racer jacket er ultralett og vanntett jakke beregnet for bruk over løpesekk. Med en innovativ løsning med to glidelåser i front som sikrer god tilgang til drikkeflasker eller næring lagret forran på drikkesekken.
kr 1 049,70 kr 3 499,00

Microlight W Jkt

Microlight er en meget allsidig jakke som passer alle aktiviteter der god vindbeskyttelse er nødvendig. Jakka er vindtett og vannavvisende i 4-veis stretch-materiale som gir enestående bevegelsesfrihet.
kr 1 499,00

Microlight W Jkt

Microlight er en meget allsidig jakke som passer alle aktiviteter der god vindbeskyttelse er nødvendig
kr 1 499,00

Rabot Lt Windbreaker W Jacket

Bergans Rabot Light Windbreaker er ny i Rabot-serien og er laget for å gi deg beskyttelse mot vind og god bevegelsesfrihet.
kr 1 699,00

Concept Jacket

Johaug Concept Jacket er en teknisk, feminin og allsidig jakke med hette som passer perfekt til langrenn, løping, turer og annen utendørsaktivitet.
kr 2 499,00

Aerial Woolmix Half Zip

Johaug Aerial Woolmix Half Zip er et teknisk mellomlag med ull.
kr 749,00