Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Underdel

Her finner du baselayer underdeler fra kjente merkevarer som Aclima, Devold, Kari Traa og mange flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

DoubleWool Longs, Woman

Aclima DoubleWool Longs har kombinert en overlegen blanding av materialer som mange allerede benytter seg av; WoolNet Original inn mot kroppen og WarmWool som neste lag.
kr 949,00

Hiking Longs, Woman

Aclima WoolNet Hiking Longs benytter seg av nettingkonstruksjon som gir mye luft mot kroppen som holder deg varm, samtidig som strukturen gjør at svette transporteres fritt til neste lag.
kr 900,00

WarmWool Longs, Woman

Aclima WarmWool Longs er en varm og god longs laget av fin merinoull. Tykkelsen er perfekt til de aller fleste aktiviteter og den tåler mye bruk.
kr 799,00

WoolNet ¾ Longs, Woman

Aclima WoolNet 3/4 Longs Woman er ditt nye nettingundertøy i merinoull. Den samme nettingkonstruksjonen som CoolNet gir en meget god "pusteevne".
kr 749,00

BREEZE WOMAN LONG JOHNS

Devold® Breeze Woman Long Johns er myke og lette plagg spesielt utviklet for dager da det er behov for ultralette plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen.
kr 749,00

EXPEDITION WOMAN LONG JOHNS

Devold® Expedition Woman Long Johns er et tolags-ullundertøy laget for kalde vinterdager og utfordrende værforhold.
kr 899,00

WOOL MESH WOMAN LONG JOHNS

Devold® Wool Mesh Woman Long Johns har svært gode fukttransporterende egen-skaper med ventilerende og isolerende funksjon, men bevarer lav vekt.
kr 799,00

WOOL MESH WOMAN LONG JOHNS

Devold® Wool Mesh Woman Long Johns har svært gode fukttransporterende egen-skaper med ventilerende og isolerende funksjon, men bevarer lav vekt. Plaggene er svært elastiske og følger kroppens bevegelser.
kr 799,00

WoolNet Longs, Woman

Aclima WoolNet er ditt nye nettingundertøy i merinoull. Den samme nettingkonstruksjonen som CoolNet gir en meget god "pusteevne".
kr 849,00

DUO ACTIVE WOMAN LONG JOHNS

Devold Duo Active Woman Long Johns er en longs strikket i to lag med fin merinoull på utsiden og ThermoLite® på innsiden.
kr 649,00

DUO ACTIVE WOMAN LONG JOHNS

Devold Duo Active Woman Long Johns er en longs strikket i to lag med fin merinoull på utsiden og ThermoLite® på innsiden.
kr 649,00

VAMS WOMAN LONG JOHNS

Devold® Signature Vams Woman Long Johns er laget i en av de letteste jacquard-strikken i ull på markedet.
kr 1 099,00