Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Underdel

Her finner du baselayer underdeler fra kjente merkevarer som Aclima, Devold, Kari Traa og mange flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Sunridge IN 3/4 Tights Women

Sunridge IN 3/4 Tights er en fleececapri laget i behagelig Polartec® Power Stretch® Pro™ materiale som har utmerkede varmeegenskaper og pusteegenskaper.
kr 1 200,00

Rho AR Bottom Women's

Allsidig, isolert tights som kan brukes som isolert undertøy eller på egen hånd som ytterlag under trening i kjølig vær
kr 1 099,00

falketind w1 stretch Pants W

Falketind warm1 Stretch Pants for dame er Norrønas varmeste fleece-tights, utviklet for helårs bruk.
kr 1 099,00

DoubleWool Longs, Woman

Aclima DoubleWool Longs har kombinert en overlegen blanding av materialer som mange allerede benytter seg av; WoolNet Original inn mot kroppen og WarmWool som neste lag.
kr 949,00

Hiking Longs, Woman

Aclima WoolNet Hiking Longs benytter seg av nettingkonstruksjon som gir mye luft mot kroppen som holder deg varm, samtidig som strukturen gjør at svette transporteres fritt til neste lag.
kr 799,00

Lars Monsen Anárjohka Longs, W

Aclima Anárjohka Longs er laget i Aclimas gode WarmWool - kvalitet, med 100% merinoull. Longsen har dobbelt stoff på baken, innside av lår og kne.
kr 799,00

WarmWool Longs, Woman

Aclima WarmWool Longs er en varm og god longs laget av fin merinoull. Tykkelsen er perfekt til de aller fleste aktiviteter og den tåler mye bruk.
kr 649,00

WoolNet ¾ Longs, Woman

Aclima WoolNet 3/4 Longs Woman er ditt nye nettingundertøy i merinoull. Den samme nettingkonstruksjonen som CoolNet gir en meget god "pusteevne".
kr 599,00

WoolNet Longs, Woman

Aclima WoolNet er ditt nye nettingundertøy i merinoull. Den samme nettingkonstruksjonen som CoolNet gir en meget god "pusteevne".
kr 649,00

WoolShell Pants, Woman

Aclima Woolshell Pants er en bukse i ullfleece som er laget i den fineste merinoull og en forsterkning med polyester på utsiden.
kr 949,00

WoolShell Summit Pants, Woman

Summit Pants er knelange bukser som er perfekt for randonee/topptur og tilsvarende aktiviteter med vekslende aktivitetsnivå.
kr 999,00

BREEZE WOMAN LONG JOHNS

Devold® Breeze Woman Long Johns er myke og lette plagg spesielt utviklet for dager da det er behov for ultralette plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen.
kr 699,00