Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Vester

Vester for dame til trening, fritid og friluft. Velg blant kjente merkevarer som Patagonia, Rab, Arc'teryx og flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Keb Fleece Vest W.

Fjällräven Keb Fleece Vest er en lett og praktisk fleecevest i ullblanding med gjenvunnet polyester og elastan. Normal passform og en vertikal brystlomme.
kr 1 899,00

Narin Vest Women's

Lett, hverdagslig dunvest med hette og ren, urban stil.
kr 749,70 kr 2 499,00

Wmn Neutrino Vest

Neutrino er en varm dunisolert vest fra Rab i Pertex® Quantum yttermateriale som sørger for lett vekt, vindtetthet og god pusteevne.
kr 2 200,00

WoolShell Vest, Woman

Aclima WoolShell Vest for damer isolerer godt slik at kjernetemperaturen i kroppen holder seg stabilt under trening og aktivitet.
kr 949,00

Wmns Rush Vest

Icebreaker Rush Vest er en væravvisende vindvest som gir deg superlett beskyttelse mot vind og vær når du løper, sykler eller går tur.
kr 1 399,00

Lars Monsen Anárjohka Vest Wom

Lars Monsen Anárjohka Vest er utviklet i samarbeid med Lars Monsen selv. Vesten kan brukes på begge sider og den ene siden har signalfarger som passer perfekt til jakt.
kr 1 699,00

Flash Airbreaker Vest

Carite Flash Airbreaker er en vindavvisende løpevest med racerback, mesh og refleks.
kr 400,00

Lofty Hybrid Primaloft Vest

Lofty Hybrid Primaloft Vest fra Johaug er en isolert og vindavstøtende vest som er perfekt som ytterplagg eller som et mellomlag på kalde dager.
kr 1 299,00

W Bivy Hooded Vest

Patagonia Bivy Hooded Vest er en vattert dunvest til dame, laget i vindtett, vannavstøtende materiale. Jakken har et klassisk design og en god, varm hette som holder deg varm på kalde vinterdager.
kr 1 999,00

Weather-Vest W

ON Weather Vest er en lett og svært komfortabel vest for løping. Vannavvisende behandling på frontdelen gir beskyttelse mot regn og vind, vanntette glidelåser holder verdisaker tørr og trygg.
kr 1 499,00

Wms Aurora Vest

Marmot Aurora Vest er fylt med 600 fill power dun og kan pakkes svært liten, som gjør det enkelt å ta med seg et varmt og godt mellomlag på tur.
kr 1 999,00