Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Vester

Vester for dame til trening, fritid og friluft. Velg blant kjente merkevarer som Patagonia, Rab, Arc'teryx og flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

WoolShell Vest, Woman

Aclima WoolShell Vest for damer isolerer godt slik at kjernetemperaturen i kroppen holder seg stabilt under trening og aktivitet.
kr 949,00

Wmns Rush Vest

Icebreaker Rush Vest er en væravvisende vindvest som gir deg superlett beskyttelse mot vind og vær når du løper, sykler eller går tur.
kr 1 399,00

Lars Monsen Anárjohka Vest Wom

Lars Monsen Anárjohka Vest er utviklet i samarbeid med Lars Monsen selv. Vesten kan brukes på begge sider og den ene siden har signalfarger som passer perfekt til jakt.
kr 1 699,00

Flash Airbreaker Vest

Carite Flash Airbreaker er en vindavvisende løpevest med racerback, mesh og refleks.
kr 400,00

Weather-Vest W

ON Weather Vest er en lett og svært komfortabel vest for løping. Vannavvisende behandling på frontdelen gir beskyttelse mot regn og vind, vanntette glidelåser holder verdisaker tørr og trygg.
kr 1 499,00

Wms Aurora Vest

Marmot Aurora Vest er fylt med 600 fill power dun og kan pakkes svært liten, som gjør det enkelt å ta med seg et varmt og godt mellomlag på tur.
kr 1 999,00

Ågotnes dun vest

Skogstad Ågotnes dunvest er det perfekte mellomlaget for på kalde dager.
kr 999,00

W Nano Puff Vest

Patagonia Nano Puff Vest er en lett isolert, komprimerbar og svært allsidig vest. Perfekt som et lett og varmt mellomlag eller som et vindtett ytterlag på vår- og høstdager.
kr 1 799,00

Greenland Down Liner Vest W

Fjällräven Greenland Down Liner Vest er laget av resirkulert polyester og vattert med etisk fremstilt dun. Brystlommen med klaff er i klassisk Greenland-stil.
kr 2 299,00