Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Bukser

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

tamok GTX Pants (W)

Militærinspirert, vanntett og slitesterk skallbukse laget for frikjøring til dame. Buksen beskytter deg mot røft vær med en vanntett og pustende Gore-Tex membran.
kr 5 399,00

lofoten GTX Pro Light Pants(W)

lofoten Gore-Tex Pro Light-bukser er våre letteste bukser for frikjørere. Buksene har mange av de samme egenskapene som forgjengeren lofoten Gore-Tex Pro, men er laget av et lett, vind- og vanntett GORE-TEX® Pro-stoff som gir utmerket slitestyrke i forhold til vekten.
kr 4 499,00

Theta SV Bib Women's

Theta SV Bib er en vanntett og holdbar selebukse i Gore-Tex®. Buksen har høy front og er spesialdesignet for damer. Ytterstoffet N80p-X GORE-TEX® byr på eksepsjonell holdbarhet og total værbeskyttelse i et smidig tekstil
kr 4 999,00

Wmns Crush Pants

Crush Pants fra Icebreaker er en komfortabel bukse laget i myk merinoull. Buksene har et feminint snitt og avslappet passform med elastisk linning og stikklommer. Perfekt for avslapping etter lange dager i vinterfjellet.
kr 1 299,00

Keb Touring Trousers

Lette, myke, forsterkende bukser til herre for friluftsliv i kalde forhold. Enkle å dra på takket være glidelåsene i full lengde og justeringen i livet. Den syntetiske vatteringen gir varme etter behov i et komprimerbart, værbestandig format.
kr 2 999,00

trollveggen flex1 Pants W

Trollveggen flex1-bukser for dame er det optimale valget for fjellklatrere som trenger en lett og slitesterk bukse med god fleksibilitet.
kr 2 499,00

TRAIL RUNNER WS TIGHT W

Salomon Trail WS Tight gir nødvendig varme og beskyttelse på kalde dager, uten at det går utover ventilasjon, pusteegenskaper og komfort.
kr 1 099,00

MistyPant W

Misty Pants fra Klättermusen er en teknisk softshellbukse til dame. Buksen har formsydde knær og elastisk justering nede på benene. Stoffet i disse buksene er Bluesign®-godkjent softshell WindStretch ™. Buksen har Duracoat™-forsterkninger over knær og sete for økt holdbarhet.
kr 2 200,00

Njord Pant W`s

Njord Pants er en solid skallbukse laget i 3-lags Cutan Super Stretch materiale som gir fantastisk bevegelsesfrihet og god slitestyrke. Buksa er utstyrt med dropseat i baken slik at du kan åpne helt opp.
kr 4 101,00

tamok Gore-Tex Pants (W)

Tamok Gore-Tex Pants er en militærinspirert, vanntett og slitesterk skallbukse som er laget for frikjøring til dame. Buksen beskytter deg mot røft vær med en vanntett og pustende Gore-Tex®-membran.
kr 5 299,00

Nikka Shorts

Nikka er en teknisk turshorts med funksjonell passform, sydd i stretch og G-1000 for god bevegelsesfrihet og slitestyrke. Midjen er lavt skåret foran og høyere bak for å sitte godt når du bærer sekk og er aktiv. Stretch øverst bak og G-1000-forsterkning over baken.
kr 1 199,00

Breheimen Lady Pnt Short

Klassisk og behagelig fjellbukse i 2-lags Dermizax® for allsidig friluftsbruk. En teknisk bukse som beskytter deg mot vær og vind. Breheimen Pant er fôret med pustende Fieldsensor™, et unikt nettingfôr som tørker raskere og føles tørrere og mer behagelig enn ordinære fôrkvaliteter.
kr 1 900,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 250,00 Til: kr 6 499,00
kr250 kr6499
Produsenter