Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Bukser

Her finner du et rikt utvalg bukser til tur, fritid, trening og andre aktiviteter. Bla gjennom alle våre bukser til dame fra kjente merkevarer som Arc'teryx, Mammut, Norrøna, Patagonia, Rab, Nike og mange flere.

Det er ikke alltid lett å finne den riktige buksen for deg og ditt behov, vi har derfor laget en oversikt som hjelper deg å finne akkurat det du trenger. Enten du skal ut på løpetur eller bestige fjelltopper er det viktig å finne en bukse du er komfortabel i, og som ikke begrenser deg i aktiviteten du skal bedrive. Let deg gjennom skallbukser, jeans, tightser og mye mer for å finne din nye favorittbukse!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

falketind flex1 Pants (W)

kr 1 699,00

Epic pant Womens

kr 799,00

tamok GTX Pants (W)

Militærinspirert, vanntett og slitesterk skallbukse laget for frikjøring til dame. Buksen beskytter deg mot røft vær med en vanntett og pustende Gore-Tex membran.
kr 5 399,00

lofoten GTX Pro Light Pants(W)

lofoten Gore-Tex Pro Light-bukser er våre letteste bukser for frikjørere. Buksene har mange av de samme egenskapene som forgjengeren lofoten Gore-Tex Pro, men er laget av et lett, vind- og vanntett GORE-TEX® Pro-stoff som gir utmerket slitestyrke i forhold til vekten.
kr 4 499,00

Theta SV Bib Women's

Theta SV Bib er en vanntett og holdbar selebukse i Gore-Tex®. Buksen har høy front og er spesialdesignet for damer. Ytterstoffet N80p-X GORE-TEX® byr på eksepsjonell holdbarhet og total værbeskyttelse i et smidig tekstil
kr 4 999,00

BARRIER PANT WOMEN

Barrier pant er en allsidig isolert bukse fra Haglöfs til dame. Buksen er isolert med Quad Fusion isolering som gir gode varmeegenskaper i forhold til vekten.
kr 1 500,00

Wmns Crush Pants

Crush Pants fra Icebreaker er en komfortabel bukse laget i myk merinoull. Buksene har et feminint snitt og avslappet passform med elastisk linning og stikklommer. Perfekt for avslapping etter lange dager i vinterfjellet.
kr 1 299,00

Keb Touring Trousers

Lette, myke, forsterkende bukser til herre for friluftsliv i kalde forhold. Enkle å dra på takket være glidelåsene i full lengde og justeringen i livet. Den syntetiske vatteringen gir varme etter behov i et komprimerbart, værbestandig format.
kr 2 999,00

trollveggen flex1 Pants W

Trollveggen flex1-bukser for dame er det optimale valget for fjellklatrere som trenger en lett og slitesterk bukse med god fleksibilitet.
kr 2 499,00

TRAIL RUNNER WS TIGHT W

Salomon Trail WS Tight gir nødvendig varme og beskyttelse på kalde dager, uten at det går utover ventilasjon, pusteegenskaper og komfort.
kr 1 099,00

MistyPant W

Misty Pants fra Klättermusen er en teknisk softshellbukse til dame. Buksen har formsydde knær og elastisk justering nede på benene. Stoffet i disse buksene er Bluesign®-godkjent softshell WindStretch ™. Buksen har Duracoat™-forsterkninger over knær og sete for økt holdbarhet.
kr 2 200,00

Njord Pants W`s

Njord Pants er en solid skallbukse laget i 3-lags Cutan Super Stretch materiale som gir fantastisk bevegelsesfrihet og god slitestyrke. Buksa er utstyrt med dropseat i baken slik at du kan åpne helt opp.
kr 4 101,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 250,00 Til: kr 6 499,00
kr250 kr6499