Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Eiger-kolleksjonen

Enestående teknisk, innovativ og unik er ord som beskriver den prisvinnende kolleksjonen Eiger Extreme fra Mammut. De første plaggene ble lansert i 1995 og har siden den gang bygd seg opp til å bli Mammuts flaggskip-kolleksjon.

Fjerde utgave ble lansert i slutten av 2017 og er helt uten sidestykke hva gjelder klær til alpint bruk. Plaggene er utviklet med og på proffe atleter under krevende forhold slik at du får fullt fokus på de krevende utfordringene du har foran deg.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Nordwand Pro Glove

Nordwand Pro Glove er en robust hanske i GORE-TEX® laget med vannavstøtende geiteskinn, og forsterket på utsatte områder. De kombinerer god komfort, godt grep og smidighet på en måte som gjør at du knapt merker at du har på deg hansker. Dette gjør det enkelt å manøvrere tau og utstyr, selv under krevende forhold.
kr 1 800,00

Trion Light 38 2158/sunrise-dawn 38+ L

Sekkene fra Trion-familien er utviklet som allsidige og ekstremt lette alpinsekker. Med en rygglengde spesielt utviklet for klatring og ferdsel i alpine områder vil sekken sitte komfortabelt på ryggen og du vil kunne bevege hodet fritt, selv ved bruk av hjelm. Tau kan enkelt festes og sekken kommer også med gode løsninger for både ski og isøks. Denne sekken er den ideelle partner å ta med seg på krevende turer.
kr 1 799,00