Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Exped

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

SynMat 7 MW Orange MW

Exped Synmat 7 MW tilbyr god komfort, er varm nok for vinteren, slitesterk og kan pakkes kompakt. Fylt med syntetisk mikrofiberfyll som er lett å vedlikeholde. Hvis du skal ha ett liggeunderlag for allsidig bruk er dette underlaget å gå for.
kr 1 699,00

SynMat HL M Orange M

Exped SynMat HL M er verdens letteste liggeunderlag i sin klasse. Underlaget pakkes ekstremt kompakt og dens koniske utforming gjør at den passer perfekt, selv i de minste telt.
kr 1 799,00

Exped SynMat 7 UL M Orange M

Exped Synmat 7 UL M er den ultralette versjonen av SynMat 7. Underlaget tilbyr god komfort, slitestyrke og kan pakkes kompakt. Fylt med syntetisk mikrofiberfyll som er lett å vedlikeholde.
kr 1 699,00

Synmat HL Winter LW Rød/Grå LW

Exped SynMat HL Winter LW er designet for å være det letteste 4-sesongs liggeunderlaget på planeten. 9 cm tykk mikrofiberisolasjon gir en balanse mellom vekt og varme som passer selv de mest vektbevisste vinterturgåere.
kr 2 099,00

SynMat HL Winter M Rød/Grå M

Exped SynMat HL Winter M er designet for å være det letteste 4-sesongs liggeunderlaget på planeten. 9 cm tykk mikrofiberisolasjon gir en balanse mellom vekt og varme som passer selv de mest vektbevisste vinterturgåere.
kr 1 899,00

DownMat HL Winter Grå M

Exped DownMat HL Winter M er verdens letteste liggeunderlag i sin klasse. Underlaget kan pakkes ekstrempt kompakt og passer inn i selv de miste telt.
kr 2 399,00