Fario Lw

3 899,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

Guideline Fario LW er den første snella designet spesielt med tanke på ørretfiske. Som på Vossosnellene er X-konstruksjonen brukt på Fario-snellene også, men med et slankere og mer grasiøst utseende for å passe inn i Fario-serien.

Guideline Fario LW er den første snella designet spesielt med tanke på ørretfiske. Som på Vossosnellene er X-konstruksjonen brukt på Fario-snellene også, men med et slankere og mer grasiøst utseende for å passe inn i Fario-serien. Konstruksjonen gir stabilitet og et særeget uttrykk som gir minimalt med dødvekt. Snellefeste er innfelt i huset for å komme nærmere stanga, dette gir igjen bedre balanse og mindre dreiemoment. En praktisk detalj er fortomsholder på undersiden av spolehuset som gjør at spissen ikke floker seg inn i snella under transport/lagring. Det vanntett bremsesystemet er forseglet og er laget av skiver med grafitt og rustfritt stål. Bremesekruen har 360° justeringsområde med maks motstand på 1,3kg for 24 og 46 modellene, 68 modellen har en kraftigere brems opp til 2kg. 

Er du usikker på hvilken størrelse du skal kjøpe? 24 har kapasitet opp til klasse 4, ønsker du å bruke snellen til blandet 4-5-6 fiske og ha mulighet for flere liner og ekstraspoler er 46 helt rett størrelse. 68 snellen passer for enhåndsstenger I klasse 6-7-8, er perfekte til vår ULS stenger og switch opptil 11fots stenger I klasse 7.