Pakke-
pris

Women's Laerdal Vadepakke

7 298,-
4 799,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

Guideline Women's Laerdal vadepakke med vadebukse og vadesko spesifikt designet for kvinner.

Vadebukse

Guideline

Women's Laerdal Wader
3156,-

Vadesko

Guideline

Women's Laerdal Boot Vibram
1643,-

Tilvalg - Vadejakke

Guideline

Women's Laerdal Jacket
3999,-

Oppsummering

Vadebukse

3156,- Women's Laerdal Wader | S

Vadesko

1643,- Women's Laerdal Boot Vibram | US5/EUR38

Vadejakke

+ 0,- Ikke valgt

Guideline Women's Laerdal Waders
Da Guideline skulle designe de første damevader, var det naturlig å involvere Guideline' kvinnelige Power Team-medlemmer for å gi deres verdifulle innspill. Resultatet av prosjektarbeidet endte i en kolleksjon med både fiskejakke og vadebukse. Guideline valgte å oppkalle denne etter en av de mest berømte laks -og sjøørret elver, Lærdal, også kalt Elvenes Dronning. Komfort og bevegelighet er viktig under lange dager med fiske. Derfor kommer denne vaderen både i en standardstørrelse og mer generøs passform som heter Queen. Denne vaderen bruker en perfekt blanding av et slitesterkt 4-lags stoff fra livet og ned og et lettere og mer fleksibelt 3-lags stoff over livet. Snittet over brystet er ekstra høyt for å gi varme. Sammen med justerbare hoftestropper (WAS™) i livet og formsydde knær får vadebuksa en meget god passform og høy komfort. De vertikalt justerbare skulderselene (Elevator™), gjør det enkelt å forvandle hele vaderen til en hoftevader. Perfekt på varme dager eller når du er mye i bevegelse i løpet av en fiskeøkt.

På brystet er det en romslig frontlomme og en fleecefôret håndvarmerlomme på innsiden. En Tool Bar™ for å feste verktøy og på innsiden en flipp-over hengelomme. Vær oppmerksom på at lommene ikke er helt vanntette, og du må ikke oppbevare mobiltelefon, bilnøkler eller annet elektrisk utstyr her. Grusbeskyttere er i samme stoff som buksa med strikk og krok for kobling til vadeskoene.

 

Guideline Women's Laerdal Boot

Women´s Lærdal Boot er en vadesko spesifikt designet for damer. Støvlene er lette og har god passform, men de er samtidig stabile med ekstra komfort og støtte rundt anklene. Laerdal vadestøvler kommer med Vibram® Idrogrip™ gummisåler som gir et sikkert grep på vått underlag. En utmerket såle for vading i steinete terreng og lange turer langs elver og innsjøer. En stivere syntetisk lest gir fin stabilitet og en god base for montering av pigger i yttersålen (valgfritt). Innsiden av vadestøvelen består av et spesial skum med lukkede celler som absorberer minimalt med vann som holder vekten nede når de er våte.

 

Women´s Laerdal Boot har en gummiforsterket tå og hel konstruksjon som gir økt slitestyrke i ulendt terreng og steinete underlag. I tillegg er det lagt inn en TPU-forsterkning i nedre del av støvelen for å beskytte stoffet mot skarpe gjenstander. Hovedmaterialet i skoen er en kraftig Nylon6 210D som delvis er resirkulert med en PFAS-fri DWR overflatebehandling.