Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Hansker og Luer

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Arctic Hat

Brynje Arctic Hat er en super lue for kalde dager og lange vinterturer. Polypropylen innerlag og merinoull ytterst sørger for god slitestyrke og transport av fukt.
kr 399,00

LW Multif beanie JET BLACK/MARENGO ONESIZE

Aclima LightWool Multifunction Beanie er laget av forskjellige kombinasjoner av strikketeknikker for å lage en lue som fungerer utmerke til aktiviteter med høy intensitet.
kr 399,00

LightWool Beanie. Unisex Jet Black ONESIZE

LightWool Beanie er en tynn lue som varmer godt tross tykkelsen. Luen veier bare 19 gram, og er laget i en størrelse som passer de aller fleste.
kr 299,00

Eir Beanie B.Green/Grey Mel.,

Klättermusen Eir Beanie er en myk og komfortabel lue som kan brukes som liner under andre luer eller alene.
kr 400,00

Eir Beanie B.Green/B.Russet. L

Klättermusen Eir Beanie er en myk og komfortabel lue som kan brukes som liner under andre luer eller alene. Laget av en blanding av merinoull og silke for god varme og slitestyrke.
kr 400,00

Morild Sølvfaks lue Lys grå OS

Morild Sølvfaks er en lett og fin lue med refleks. Laget i 100% merinoul og er perfekt til tur og trening på mørke høst- og vinterkvelder.
kr 399,00

W ETIP RCYD TECH GLV

The North Face Etip Glove gjør det lett å være varm på hendene og samtidig bruke mobilen, siden hanskene er kompatible med berøringsskjermer.
kr 599,00

Comfort Tracker - mitt

Hestra Comfort Tracker Mitt er en av Hestra sine varmeste votter til langrennsbruk.
kr 595,00

Swisswool Merino Liner - mitt

Hestra Swisswool Merino Liner er en varm og komfortabel liner isolert med Swisswool. Swisswool er laget av 88% ull og 12% maisstivelse for å gi ullet bedre anti-tove egenskaper.
kr 795,00

W.S. Wool Terry Split Mitt

Hestra W.S Wool Terry Split Mitt er en allsidig delt vott som passer utmerket til sykling, langrenn og løping på kalde dager.
kr 749,00