Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Herre

Hos Pyramiden Sport kan du kjøpe sko til herre – se gjennom vårt store utvalg av herresko fra kjente merker som Merrell, The North Face og Salomon, og sørg for at føttene dine er riktig skodd for enhver anledning. Vi har sko som både er pene og funksjonelle, og som passer for alle årstider, aktiviteter og underlag. Uansett hva slags herresko du ser etter, er det viktig at den har god passform og sitter som den skal – en vond sko kan nemlig ødelegge hele turopplevelsen.

 

Praktiske og funksjonelle herresko

Gode herresko er en viktig investering, enten du skal på krevende turer i skog og mark eller ønsker praktiske og funksjonelle sko til hverdagsbruk. Vi har mange spennende modeller enten du ser etter joggesko, sandaler, vinter- eller tursko. Det er lurt å tenke gjennom hva skoen skal brukes til og hvilke egenskaper den bør ha. En god sko til herre som skal brukes i naturen, bør ha god gripeevne og kunne takle et variert underlag. Den bør også vurderes ut i fra stivhet, demping, potensiell slitasje og bærevekt. Ser du etter nye joggesko kan det være lurt å tenke over hvor ofte du løper, hvilket underlag du løper på og ikke minst fottype. Alle føtter er forskjellige og hos Pyramiden Sport finner du garantert herresko som passer for akkurat dine føtter!

 

Herresko på nett med rask levering

Hos Pyramiden Sport kan du forvente god service, rask levering og god veiledning fra lidenskapelige friluftsentusiaster som hjelper deg med å finne det du trenger til ditt neste eventyr. Bestill dine nye herresko på nett, og vi sørger for at du får skoene dine så raskt som mulig. Så kom deg opp av sofaen og ut i den flotte naturen – her er det bare å ta beina fatt!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

ADILETTE AQUA

kr 199,00

Asolo Ms Nucleon Mid Gtx

Asolo Nucleon Mid GTX er en særdeles komfortabel, lett og vanntett tursko. Allrounder for turbruk i lavfjellet, skog og mark med lav vekt, god komfort og fantastiske gåegenskaper.
kr 2 499,00

BENASSI JDI

Nike Benassi JDJ har en overdel av kunstskinn som sørger for komfort og gjør skoen lett å ta av og på.
kr 299,00

BEVER PERFORM GTX

Alfa Bever perform GTX er en flott allround jaktstøvel velegnet til alle typer jakt. Forserkninger på utsatte steder samt dobbelt sett med låsekroker sikrer god tilpassing til foten. Også godt egnet til fjellvandring med tyngre oppakning.
kr 3 499,00

BEVER PERFORM GTX W

Allround hiking- og jaktstøvel.
kr 3 499,00

BEVER PRO ADV. GTX

kr 3 999,00

BEVER PRO ADV. GTX

Støvel i fullnarvet lær med stabilt, høyt skaft. GORE-TEX®-membran gjør støvelen vanntett og pustende for komfort hele dagen.
kr 3 999,00

BOWSTRING

Bowstring er en sportslig utgave av Helly Hansen sine klassiske seks tommers arbeidssko,rikelig utstyrt for komfort, grep og støtdempende egenskaper.
kr 1 399,00

Breeze LT GTX

Vasque Breeze LT GTX er en særdeles lett halvhøy tursko med god demping, Gore-Tex og gode pusteegenskaper.
kr 2 199,00

Bushido II Løpesko

Bushido ll er konkurranseskoen fra La Sportiva, dedikert til skyrace. Lett og aggressiv terrengløpesko med godt grep og stabilitet tila lle underlag du måtte støte på.
kr 2 099,00

Bushido II Løpesko

Bushido ll er konkurranseskoen fra La Sportiva, dedikert til skyrace. Lett og aggressiv terrengløpesko med godt grep og stabilitet til alle underlag du måtte støte på.
kr 2 099,00

Bushido II Løpesko

Bushido ll er konkurranseskoen fra La Sportiva, dedikert til skyrace. Lett og aggressiv terrengløpesko med godt grep og stabilitet til alle underlag du måtte støte på.
kr 2 099,00