Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Fritidssko

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

WOODLANDS

kr 1 299,00

Detour M BUGrip® GTX

Detour er en sporty mellomhøy støvel med gode gåegenskaper. BUGrip yttersåle med stålpigger gir trygghet på is men oppfører seg allikevel sivilisert på tørre fortau og andre underlag. Det vanntette GORE-TEX® membranet holder sløsj og vann ute og føttene tørre.
kr 2 300,00

Now4 M BUGweb® RB9X

Endelig en skikkelig sneaker for den kalde delen av året. Kombinerer grepsteknologiene RB9X og BUGweb og griper sikkert på alt fra blank is til våt asfalt.
kr 599,00 kr 1 700,00

Speed M BUGrip®

Lett, stabil og sportslig turstøvel. Dynamiske pigger gir sikkert feste på is, samtidig som det er problemfritt å gå på asfalt og andre harde underlag.
kr 1 900,00

Pace2 M BUGrip® GTX

Sportslig vanntett støvel med enestående grep. Høy komfort takket være den anatomisk utformede lesten og sålens ”rullende” fasong. Det ankelhøye skaftet gir stabilitet og gjør sammen med fleecefôret Pace både varm og deilig.
kr 2 000,00

Juniper BUGrip® GTX Black/Pois

Sneaker for vinterforhold! Ren design med overdel i robust Honeycomb-tekstil. Vanntett GORE-TEX-membran holder føttene tørre i så vel snø som slaps.
kr 2 200,00

MOSS BUGrip® Black

Icebug Moss er en mellomhøy vintersko med ispigger. Overdelen i Rip Stop-materiale er både vannavvisende og svært slitesterk. Inni skoen finner du fleecefôr som holder føttene varme på kalde vinterdager. ESS-stabilisator i mellomsålen gir god stabilitet, og romslig lest gir god komfort og passform.
kr 1 600,00

Metro2 M BUGrip®

Stilren spasersko som er en av Icebugs mest klassiske modeller. Glidelåsen på innsiden av skaftet gjør åpningen stor, noe som gjør skoen svært enkel å ta av og på. Myk og elastisk neoprene i skaftet gir stabilitet og varme for vristen.
kr 1 800,00

HAGLÖFS SMÅGAN MID GT MEN

Haglöfs Smågan er vanntette lette vår- og høstsko med Gore-Tex® membran til herre. Skoene er laget i mykt semsket skinn.
kr 1 850,00