Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Tights og treningsbukser

Vi har et godt utvalg tights og treningsbukser til herre fra kjente merkevarer som Arc'teryx, Adidas, Nike, Umbro og mange flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Stradium Pant Men's

Lett bukse til oppvarming og nedjogging med full dekning og sideglidelåser i 3/4 lengde som gjør den enkel å ta av med løpesko på føttene.
kr 899,00

CORE FOOTBALL PANT

Hummel Core Pant er perfekt til fotballtrening på kalde dager. Elastisk midjeband og smal passform rundt leggene sørger komfort og god bevegelsesfrihet.
kr 399,00

Eaze T&F Pants M

Craft Eaze T&F pants er en joggebukse laget av vevd og stretchy polyester, buksen smalner inn langs beinet og har formede knær for god bevegelsesfrihet.
kr 599,00

Dynafit Alpine WP 2.5L U Overp

Dynafit Alpine Wp 2,5L er en lett overtrekksbukse i unisex modell. Designet for å passe over løpetights og shorts.
kr 2 799,00

Clevelo Unisex Long Running Ti

Clevelo Unisex Long running tights er en fin og komfortabel løpetights med tekniske svettetransporterende egenskaper som holder deg tørr.
kr 499,00

Clevelo Unisex Long Short Tigh

Clevelo Short running tights er en superflott, kort og tettsittende løpeshort, som gir deg god komfort og funksjonalitet på løpeturen.
kr 399,00

Adv Essence Short Tights M

Craft Adv Essence Short Tights er en treningstights designet for høy intensitet. Laget av myk av polyester og elastan, V-formet strikk i midjen.
kr 499,00

Statement Joggers

Squat Wolf Statement Joggers er en behagelig og kul joggebukse med stretch. Perfekt til trening eller hverdags.
kr 699,00

Statement Joggers

Squat Wolf Statement Joggers er en behagelig og kul joggebukse med stretch. Perfekt til trening eller hverdags.
kr 699,00

Adv Charge Training Pants M

Denne funksjonelle buksen er laget av vevd polyester med stretch som gir effektiv fukttransport og god bevegelsesfrihet.
kr 799,00

Adv Essence Wind Pants M

ADV Essence Wind Pants er en svært funksjonell treningsbukse med en vind- og vanntett front designet for intense treningsøkter når det blåser og regner.
kr 999,00

Adv Essence Zip Tights M

ADV Essence Zip Tights har god passform og er en teknisk avansert treningstights produsert av gjenvunnet polyester og elastan med elastisk snor i midjen.
kr 799,00