Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Tights og treningsbukser

Vi har et godt utvalg tights og treningsbukser til herre fra kjente merkevarer som Arc'teryx, Adidas, Nike, Umbro og mange flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Stradium Pant Men's

Lett bukse til oppvarming og nedjogging med full dekning og sideglidelåser i 3/4 lengde som gjør den enkel å ta av med løpesko på føttene.
kr 899,00

Stradium Pant Men's

Lett bukse til oppvarming og nedjogging med full dekning og sideglidelåser i 3/4 lengde som gjør den enkel å ta av med løpesko på føttene.
kr 899,00

CORE FOOTBALL PANT

Hummel Core Pant er perfekt til fotballtrening på kalde dager. Elastisk midjeband og smal passform rundt leggene sørger komfort og god bevegelsesfrihet.
kr 399,00

Eaze T&F Pants M

Craft Eaze T&F pants er en joggebukse laget av vevd og stretchy polyester, buksen smalner inn langs beinet og har formede knær for god bevegelsesfrihet.
kr 599,00

S/LAB NSO MID TIGHT M

Salomon S/Lab Nso er inspirert av japansk Zen-kultur. Nso symboliserer den konstante strømmen av energi mellom kropp og sinn, både under og etter aktiviteter.
kr 1 599,00

Dynafit Alpine WP 2.5L U Overp

Dynafit Alpine Wp 2,5L er en lett overtrekksbukse i unisex modell. Designet for å passe over løpetights og shorts.
kr 2 799,00

Aconcagua ML Tights long Men

Mammut Aconcagua ML Tights er en lang tights laget av to forskjellige fleecematerialer, Polartec® Power Stretch® Pro™ og Pontetorto® Tecnostretch, som gir både varme og gode fukttransporterende egenskaper.
kr 1 299,00

Incendo Pant Men's

Arc'teryx Incendo Pant er en allsidig og lett bukse laget for terrengløping i kjølig og varierende værforhold.
kr 999,00

Ride Torrent Pants M

Craft Ride Torrent er en regnbukse laget av funksjonell, vind- og vanntett materiale som holder deg tørr selv på de våteste dagene.
kr 1 299,00

Clevelo Unisex Long Running Ti

Clevelo Unisex Long running tights er en fin og komfortabel løpetights med tekniske svettetransporterende egenskaper som holder deg tørr.
kr 499,00

Clevelo Unisex Long Short Tigh

Clevelo Short running tights er en superflott, kort og tettsittende løpeshort, som gir deg god komfort og funksjonalitet på løpeturen.
kr 399,00

Adv Essence Short Tights M

Craft Adv Essence Short Tights er en treningstights designet for høy intensitet. Laget av myk av polyester og elastan, V-formet strikk i midjen.
kr 499,00