Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Underdel

Her finner du baselayer underdeler fra kjente merkevarer som Aclima, Devold, Helly Hansen og mange flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

DoubleWool Longs, Man

Aclima DoubleWool har kombinert en overlegen blanding av materialer som mange allerede benytter seg av; WoolNet Original inn mot kroppen og WarmWool som neste lag.
kr 1 200,00

Hiking Longs, Man

Aclima WoolNet Hiking Longs benytter seg av nettingkonstruksjon som gir mye luft mot kroppen som holder deg varm, samtidig som strukturen gjør at svette transporteres fritt til neste lag.
kr 900,00

Lars Monsen Anárjohka Longs, M

Aclima Lars Monsen Anárjohka Longs er laget i Aclimas gode WarmWool - kvalitet, med 100% merinoull. Longsen har dobbelt stoff på baken, innside av lår og kne.
kr 799,00

WarmWool Longs, Man

Aclima WarmWool Longs er en varm og god longs laget av fin merinoull. Tykkelsen er perfekt til de aller fleste aktiviteter og den tåler mye bruk.
kr 800,00

WarmWool Overall (¾ length), M

Glem alt som heter ulltrøye, ullongs og lue når du skal i bakken. Aclima WarmWool Overall var den første heldressen i ull på markedet.
kr 1 199,00

WoolNet ¾ Longs, Man

Aclima WoolNet er ditt nye nettingundertøy i merinoull.
kr 749,00

BREEZE MAN LONG JOHNS

Devold® Breeze Man Long Johns er myke og lette plagg spesielt utviklet for dager da det er behov for ultralette plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen.
kr 749,00

WOOL MESH MAN LONG JOHNS

Devold® Wool Mesh Man Long Johns har svært gode fukttransporterende egen-skaper med ventilerende og isolerende funksjon, men bevarer lav vekt. Plaggene er svært elastiske og følger kroppens bevegelser.
kr 649,00

DUO ACTIVE MAN LONG JOHNS W/FL

Devold Duo Active Long Johns W/Fly er en longs strikket i to lag med fin merinoull på utsiden og ThermoLite® på innsiden.
kr 649,00

Ziplongs 3/4 wool Man

Northern Playground Ziplongs® 3/4 Wool er det perfekte plagget for rask og enkel temperaturregulering.
kr 949,00

DoubleWool Longs, Man

Aclima DoubleWool har kombinert en overlegen blanding av materialer som mange allerede benytter seg av; WoolNet Original inn mot kroppen og WarmWool som neste lag.
kr 999,00

HH COMFORT LIGHT SET

Helly Hansen Comfort Light sett er et klassisk superundertøy fra Helly Hansen med den unike Lifa® Stay Dry-teknologien.
kr 799,00