Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Underdel

Her finner du baselayer underdeler fra kjente merkevarer som Aclima, Devold, Helly Hansen og mange flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Alyeska 3/4 Tights Men

Alyeska 3/4 Tights fra Mammut er laget av varmt Polartec® Power Stretch® Pro™-materiale som er hurtigtørkende, slitesterkt og enkelt å vedlikeholde.
kr 1 200,00

Rho AR Bottom Men's

Allsidig, isolert tights som kan brukes som isolert undertøy eller på egen hånd som ytterlag under trening i kjølig vær.
kr 1 099,00

Power Stretch Pro Bib

Power Stretch Pro Bib er en lett fleecebukse fra Rab til herre.
kr 1 499,00

DoubleWool Longs, Man

Aclima DoubleWool har kombinert en overlegen blanding av materialer som mange allerede benytter seg av; WoolNet Original inn mot kroppen og WarmWool som neste lag.
kr 949,00

Hiking Longs, Man

Aclima WoolNet Hiking Longs benytter seg av nettingkonstruksjon som gir mye luft mot kroppen som holder deg varm, samtidig som strukturen gjør at svette transporteres fritt til neste lag.
kr 799,00

Lars Monsen Anárjohka Longs, M

Aclima Lars Monsen Anárjohka Longs er laget i Aclimas gode WarmWool - kvalitet, med 100% merinoull. Longsen har dobbelt stoff på baken, innside av lår og kne.
kr 799,00

Lars Monsen Anárjohka Pants, M

Aclima Lars Monsen Anárjohka er en varm bukse i ullfleece til herre. Buksen er laget i den fineste merinoull og med forsterkning av polyester på utsiden.
kr 1 799,00

WarmWool Longs, Man

Aclima WarmWool Longs er en varm og god longs laget av fin merinoull. Tykkelsen er perfekt til de aller fleste aktiviteter og den tåler mye bruk.
kr 599,00

WarmWool Overall (¾ length), M

Glem alt som heter ulltrøye, ullongs og lue når du skal i bakken. Aclima WarmWool Overall var den første heldressen i ull på markedet.
kr 1 199,00

WoolNet ¾ Longs, Man

Aclima WoolNet er ditt nye nettingundertøy i merinoull.
kr 599,00

WoolNet Longs, Man

Aclima WoolNet er ditt nye nettingundertøy i merinoull. Den samme nettingkonstruksjonen som CoolNet gir en meget god "pusteevne".
kr 649,00

WoolShell Pants, Man

Aclima Woolshell Pants er en bukse i ullfleece som er laget i den fineste merinoull og en forsterkning med polyester på utsiden.
kr 949,00