-70%

M Carbon X 2

2 399,-
719,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

Videreføring av den suksessrike langdistanseskoen, Carbon X. Det er vanskelig å lage en sko sko som er lett, responsiv og rask, samtidig som den er beskyttende mot underlaget og gir deg en komfortabel opplevelse

Videreføring av den suksessrike langdistanseskoen, Carbon X. Det er vanskelig å lage en sko sko som er lett, responsiv og rask, samtidig som den er beskyttende mot underlaget og gir deg en komfortabel opplevelse. Med Carbon X har HOKA klart dette.
Carbon X 2 tar Hoka det enda et hakk videre. Med en lettere og mykere mellomsåle vil skoen føles enda mer beskyttende, samtidig som responsen vedvarer.
Et-lags engineered mesh i overdelen føles lett og myk, puster godt og holder foten på plass. Ny hælkappe gjør skoen mer stabil og pul-taben lar deg lett ta av og på skoen, samtidig som den er skånsom mot akilles.
Mellom lagene av skum finnes en karbonplate – denne stiver av steget fra landing til fraspark. Noe som gir god respons mot underlaget og fremdriften oppstår.

Yttersålen består av et gummiert skum som gir god kontakt med underlaget og en effektiv stegavvikling sammen med karbonplaten. Carbon X trives best på fint underlag som asfalt, tredemølle og tartandekke. Grus og spisse steiner vil slite hardt på sålen. Carbon X 2 er en ypperlig sko til lange treningsøkter og løp, på asfalt og annet fint underlag. Den kommer aller mest til sin rett på distanser fra halvmaraton til 100km

 

Vekt 239g

  • Vekt: 239 gram
  • Dropp: 5mm
  • Lavt volum tåboks
  • Smal passform