Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Nips og naps

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

lochsa SVART

Loon Lochsa er et allround flytemiddel for tørrfluer som også funker til CDC. Silikonbasert og vil ikke smelte eller herde om det er varmt eller kaldt.
kr 109,00

TOP RIDE DUN NC 1

Loon Top Ride Dun lar deg raskt og enkelt tørke fluene dine. Putt flua med fortommen fortsatt knyttet på oppi boksen, etter noen raske "shakes" tar du ut en tørr og fin flue.
kr 99,00

Deep Soft Weight NC NC

Loon Deep Soft Weight er et tungtsten basert produkt som du kan feste på fortommen i stedet for å bruke bly. Lett å forme og feste, kan brukes på nytt.
kr 159,00

Loon Fly Spritz Ass 1

Loon Fly Spritz er en vannbasert spray for å få fluene dine til å flyte bedre og lengre.
kr 99,00

GL CDC OIL 1 OZ

CDC Oil egner seg best for litt mindre fluer samt bruk på vinger og hackle.
kr 69,00

Aquasure Repair Kit SVART OS

Rep-settet består av en 7 gram minitube med AquaSure, børste for pensling når man trenger et tynt limsjikt, og 2 lapper som kan tapes over selve reparasjonen, og eventuelt brukes på motsatt side (vadebukser) for å holde eventuelle rift og hull sammen.
kr 159,00

Salmon Forceps Svart/oransje OS

Salmon Forceps har litt kraftigere kjeft enn Trout Forceps og egner seg best til deg som bruker litt større fluer som til f.eks laksefiske.
kr 199,00

Hardy Scissor Pliers Short Ass 1

Hardy Scissor Pliers (Short) er laget av rustfritt stål og er lur å ha for å fjerne kroker eller mothaker. Saksen har blad med små tenner.
kr 149,00