Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Osprey

Osprey ble skapt i California, i 1974, ved en enkelt symaskin, med et hode fullt av ideer og et ønske om å designe og utvikle innovative ryggsekker av høyeste kvalitet. Dagens Osprey-produkter fortsetter i samme pionerånd, og blir brukt på alt fra de høyeste fjelltopper til de mest avsidesliggende øyer og overalt i mellom.

«Min personlige filosofi er at jeg setter mer pris på livet hvis jeg er omgitt av ting som jeg har skapt selv. Jeg forstår dermed omgivelsene mine bedre og føler en sterkere kobling til miljøet mitt. Det var en forkjærlighet for å utvikle produkter, og lage ting til meg selv og vennene mine, som gjorde at jeg endte opp i denne bransjen.
Jeg startet med å utvikle dagstursekker og ryggsekker for kunder i Santa Cruz. Jeg kom rett fra universitetet, og jeg likte virkelig å lage min egen timeplan, utvikle utstyr og få høre historier om hvordan utstyret hadde reist rundt på forskjellige topper eller rundt omkring i verden.»

-Mike Pfotenhauer
Grunnlegger og sjefsdesigner

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Levity 45

Osprey Levity 45 er sekken for deg som vil spare vekt.
kr 2 600,00

Aura AG 50

Den banebrytende nye Aura AG 50 er utstyrt med Osprey sitt unike suspenderte AG AntiGravity™ bæresystem som involverer verdens første helventilerte hoftebelte.
kr 2 200,00

Xena 70

En ekspedisjon i villmarka krever organisering. Dette er en ekspedisjons ryggsekk som forstår hvilken utfordring du står overfor, og er derfor utviklet slik at den kan organisere og bære tung last til verdens fjerneste steder.
kr 2 800,00

Xenith 105

Osprey Xenith 105 er en stor sekk for ekspedisjoner og lengre turer.
kr 3 200,00

Talon 11

Den nye generasjonen av den ikoniske Talon-serien er kommet, basert på 10 år med design. Talon 11 har rent, moderne design og fantastisk ytelse, uansett type eventyr.
kr 1 000,00

Talon 44

Den nye generasjonen av den ikoniske Talon-serien er kommet, basert på 10 år med design. Talon 44 er en allsidig sekk, designet helprofesjonelt for fjellet, med du trenger for lange dager utendørs.
kr 1 500,00