Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Tilbehør

Her finner du drikkesystem og diverse nips og naps til ryggsekker.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Airporter L Shadow Grey OS

Osprey Airporter beskytter vesken, baggen eller kofferten din under reising. Laget av et heldekkende vanntett material som beskytter mot vær og røff behandling.
kr 540,00

Alpine Targhee 32 Vapor Blue M

Gregory Targhee 32 er en prisvinnende sekk designet for lange dager på ski. Fusion Flex demping og en kompakt form gjør den svært behagelig for skikjøring og topptur.
kr 1 599,00

Base Camp Citer L4Z Red Orange/tnf Black OS

The North Face Base Camp Citer 40L passer perfekt til den daglige pendlingen.
kr 1 299,00

Base Camp Kaban RED/ORANGE OS

The North Face Kaban er perfekt til daglig pendling
kr 1 000,00

DrySack 20 Tropic Teal OS

Osprey DrySack 20 er en superlett, vanntett pakkpose laget av et silikonisert ripstop nylon som er svært slitesterkt og designet for for å beskytte det du måtte ha i den.
kr 200,00

Gregory Targhee 45

Gregory Targhee 45 er en sekk designet for alpine turer med klatring og skikjøring. Targhee 45 er Gregory sin største sekk beregnet til alpinferdsel med ski og snowboard.
kr 1 799,00

Hydraulics 2L Reservoir Blue N/A 2L

Osprey Hydraulics™ Reservoir er et stabilt og brukervennlig drikkesystem som hjelper deg å holde deg hydrert på friluftseventyrene dine.
kr 450,00

Hydraulics 3L Reservoir Blue N/A 3L

Osprey Hydraulics™ Reservoir er et stabilt og brukervennlig drikkesystem som hjelper deg å holde deg hydrert på friluftseventyrene dine.
kr 480,00

Hydraulics 500ml SoftFlask N/A OS

Osprey Hydraulics SoftFlask rommer 0,5l og sørger for å holde deg hydrert på løpeturen. Lav vekt og lite pakkvolum når den er tom sørger for at den er enkel å ta med seg.
kr 200,00

Hydraulics Bite Valve N/A OS

Osprey Hydraulics Bite Valve er en biteventil til bruk med Osprey sine Reservoir drikkesystem. Enkelt vridelåssystem for å skru av/på væskestrømmen.
kr 90,00

Hydraulics Hose Magnet Kit N/A OS

Osprey Hydraulics Hose Magnet Kit gir deg muligheten å koble biteventilen til bryststroppen på sekken din, sørger for å holde se på plass når du ikke bruker den.
kr 70,00

Hydraulics LT 1.5L Reservoir R N/A 1.5L

Osprey Hydraulics™ LT-reservoaret er lett i vekt og enkel å bruke. Smart kombinasjon med helleskjoldet og Slide-Seal™ toppåpningen gjør det enkelt å fylle og tømme reservoaret, samt enkel å rengjøre.
kr 370,00