Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Scarpa

SCARPA er et familieeiet og familiedrevet selskap med dype røtter i tradisjon så vel som innovasjon. Virksomheten ble startet i Nord-Italia i 1938, og har fortsatt sitt hovedkvarter og sine produksjonsfasiliteter i samme område. SCARPA ble grunnlagt i Asolo, i regionen Montebelluna, et område som lenge har vært kjent for sin høye kvalitet på håndlagde sko.

SCARPAs første oppdrag var å samle alle de beste skomakerne i Asolo-området mot et felles mål om å produsere det beste fottøyet til bruk ute i naturen uansett værforhold. Bokstavene i SCARPA står for Società Calzaturiera Asolana Riunita Pedemontana Anonimia. Ordet Scarpa i seg selv betyr sko på italiensk.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Aspen GTX

Scarpa Aspen Gtx er en hverdagssko for kalde vinterdager. Globe Grip Såle og nubucklær gir god grep og god varme på kalde dager.
kr 1 999,00

F1 Evo SMU

Scarpa F1 Evo er en randonnéestøvel som gir deg en perfekt balanse mellom lett vekt, god komfort og gode kjøreegenskaper.
kr 7 499,00

Gea

Scarpa Gea2 for dame er en lett toppturstøvel med gode kjøreegenskaper.
kr 6 999,00

Gea GREEN/SILVER 240

Scarpa Gea er en kraftig toppturstøvel med fokus på nedkjøringen.
kr 5 999,00

Gecko Air Flip Wmn

Scarpa Gecko Air Flip er en komfortabel sko til reiser eller hverdags.
kr 1 699,00

Maestrale

Scarpa Maestrale2 er den nye kompromissløse oppgraderingen fra den tidligere Maestrale.
kr 6 999,00

Oxygen Gtx

Super tursko som passer til det aller meste fra klatring, anmarsj eller vanlige fjellturer.
kr 2 299,00

Oxygen Gtx Wmn

Super tursko til damer som passer til det aller meste. Gore-Tex Surround-membran gir ekstra god pusteevne og full vanntetthet.
kr 2 299,00

Ribelle Lite Od

Scarpa Ribelle Lite Od er en helt ny fjellsko fra Scarpa som passer perfekt hvis du er ute etter en lett sko til fjellturer, alpinisme eller lett klatring.
kr 3 699,00

Ribelle Lite Od Wmn

Scarpa Ribelle Lite Od er en helt ny fjellsko fra Scarpa som passer perfekt hvis du er ute etter en lett sko til fjellturer, alpinisme eller lett klatring.
kr 3 499,00

TX Pro

Den beste og mest anvendelige frikjøringsstøvelen for telemark i universet! I 1992 introduserte Scarpa verdens første plaststøvel til telemarkskjøring, Scarpa Terminator, med den fengende sloganen "Lær er for kuer".
kr 6 499,00

TX Pro Wmn

Den beste og mest anvendelige frikjøringsstøvelen for telemark i universet! I 1992 introduserte Scarpa verdens første plaststøvel til telemarkskjøring, Scarpa Terminator, med den fengende sloganen "Lær er for kyr".
kr 6 499,00