Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Singi

Singi, tradisjonsrikt antrekk med en rekke kvalitetsprodukter. Fjällräven Singi Anorakk, Alfa Skarvet GTX fjellskisko, Osprey Talon 33, Fischer Traverse 78 fjellski, Lill-Sport Adventure votter og Haddock Headband.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

adventure mitt

Adventure Mitt er en klassisk fjellvott/vindvott med geitskinn i grepet. Votten har låsemekanisme ved håndleddet og snorlås ved underarm.
kr 599,00

BC ADVANCE GTX W

Alfa Skarvet Advance GTX er en komfortabel og varm skistøvel i fullnarvet lær, beregnet til krevende skiturer på fjell og vidde
kr 2 624,25 kr 3 499,00

Eir Beanie

Klättermusen Eir Beanie er en myk og komfortabel lue som kan brukes som liner under andre luer eller alene. Laget av en blanding av merinoull og silke for god varme og slitestyrke.
kr 400,00

Headband BLACK OS

Haddock lager særdeles populære hodeplagg, luer og pannebånd, i fantastiske farger og mønstre. Designet i Lofoten og blir håndstrikket i Himalaya.
kr 300,00

Singi Anorak

Klassisk anorakk i vind- og vannavstøtende G-1000 med dobbelt stofflag over skuldrene for ekstra beskyttelse mot regn og slitasje.
kr 3 299,00

Talon 33

Den nye generasjonen av den ikoniske Talon-serien er kommet, basert på 10 år med design. Talon 33 er en allsidig sekk, designet helprofesjonelt for fjellet, med du trenger for lange dager utendørs.
kr 1 400,00

Filter by:

Clear All