Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Skipakker

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Dynafit Tour 88 Women

Toppturpakke til dame fra Dynafit! Tour 88, TLT7 Expedition CR, TLT Speed Turn 2.0 eller TLT Speedfit sørger for å dekke de fleste dager utenom de dypeste. Den lave vekten gjør oppturen til en drøm og enkel håndtering av forskjellige fører på turen ned.
kr 0,00

Dynafit Tour 96 Toppturpakke

Toppturpakke fra Dynafit med gode kjøreegenskaper og lav vekt! Svært god pakke for den som vil ha en god opplevelse på både opptur og nedtur.
kr 0,00

Fischer Country Crown fjellskipakke

Fjellskipakke med Fischer Country Crown BC, Fischer BCX 5 og tre forskjellige valg av bindinger; Rottefella BC Auto, BC Manuell eller BC Magnum. Enkel å grei fjellskipakke for de som vil gå mest i løypa, men også litt utenfor.
kr 0,00

Fischer Twin Skin Pro m/binding

Felleskipakke med testvinneren fra Dinside, Fischer Twin Skin Pro med Fischer Control Step In binding. Perfekt til deg som vil ha en felleski til trening med høy ytelse og samtidig kan brukes til konkurranse.
kr 0,00

Dynafit Tour 88 Toppturpakke

Toppturpakke fra Dynafit med gode kjøreegenskaper og fantastisk på oppturen. Tour 88, TLT7 Expedition CR, TLT Speed Turn 2.0 eller TLT Speedfit sørger for et svært godt toppturoppsett for de som opptatt av gode opplevelser på både opp og nedturen.
kr 0,00

Fischer E109 Easy Skin Xtralite fjellskipakke

Fjellskipakke med Fischer E109 Easy Skin Xtralite og mange valgmuligheter for binding og sko.
kr 0,00