Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Tights og bukser

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Abisko Trekking Tights W

Teknisk tights for fjellturer i funksjonelt materiale med stretch med forsterkninger for ekstra slitestyrke i røft terreng.
kr 1 999,00

Abisko Trekking Tights W

Teknisk tights for fjellturer i funksjonelt materiale med stretch med forsterkninger for ekstra slitestyrke i røft terreng.
kr 1 999,00

Abisko Trekking Tights 3/4 W

Fjällräven Abisko Trekking Tights er en teknisk og slitesterk turtights med 3/4 benlengde. Den er laget av svært funksjonelt materiale med stretch, med forsterkninger over baken og knærne slik at de tåler litt røff behandling.
kr 1 599,00

S/LAB NSO MID TIGHT W

Salomon S/Lab Nso er inspirert av japansk Zen-kultur. Nso symboliserer den konstante strømmen av energi mellom kropp og sinn, både under og etter aktiviteter.
kr 1 300,00

Dynafit Alpine WP 2.5L U Overp

Dynafit Alpine Wp 2,5L er en lett overtrekksbukse i unisex modell. Designet for å passe over løpetights og shorts.
kr 2 799,00

falketind flex1 slim Pants W's

Falketind flex1 slim Pants er en tettsittende og lettere variant av Norrøna sin falketind flex1 pants og er designet for klatring og generelt friluftsliv.
kr 1 799,00

S/LAB SKIRT W

Salomon S/Lab Skirt er et lett skjørt med 4-veis stretch og strikket Aerotech-material. Skjørtet følger alle dine bevegelser og har elastiske sidepaneler for bedre passform.
kr 699,00

S/LAB SENSE BRIEF W

Salomon S/Lab Sense Brief er et lett baselayer som kan brukes under en yttershorts og sammen med modular belt for din egen personlige utstyrskombinasjon.
kr 550,00

Pursuit Thermal Tights W

Craft Pursuit Thermal Tights er en skitights med polstret, vind- og vannavvisende front som passer utmerket på kalde dager.
kr 1 399,00

Storm Balance Tights W

Craft Storm Balance Tights er utviklet for langrenn og sørger for holde vind og vann ute.
kr 1 099,00

Evolution Gore-Tex Infinium pa

Evolution Gore-tex Infinium er en vellprøvet favoritt blant langrennsløpere. Vindtett og vannavvisende Gore Tex® Infinum™ kobinert med smidig microfiber gir optimal optimal komfort.
kr 2 299,00

Nora Lasting Bike Tights

Nora Lasting Bike Tights er Röhnisch sin populære sykkeshorts. Denne komfortable sykkelshortsen har en ekstra smal passform og er laget i resirkulert polyamid.
kr 399,00