Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Dame

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Sykkelsko Polarex Plus

kr 2 699,00

Pace2 W BUGrip® GTX

Sportslig vanntett støvel til dame med enestående grep. Høy komfort takket være den anatomisk utformede lesten og sålens ”rullende” fasong. Det ankelhøye skaftet gir stabilitet og gjør sammen med fleecefôret Pace både varm og deilig.
kr 2 000,00

Juniper-L BUGrip® GTX Black/zi

Sneaker for vinterforhold! Ren design med overdel i robust Honeycomb-tekstil. Vanntett GORE-TEX-membran holder føttene tørre i så vel snø som slaps.
kr 2 200,00

Hoodoo III Lace Up W

Keen Hoodoo lll Lace up er en varm og komfortabel vintersko med lisser som lar deg tilpasse den stramt eller løst.
kr 1 800,00

JOVILEE ARCTICA WTPF

Merrell Jovilee Arctica er en vannavvisende og varm vintersko for trasking i byen og til hverdags. Klassisk og tidløst design.
kr 1 300,00

Hoodoo III Lace Up

Keen Hoodoo lll Lace up er en varm og komfortabel vintersko med lisser som lar deg tilpasse den stramt eller løst.
kr 1 799,00

Lien M BUGrip®

Icebug Lien BUGrip er en vintersko med pigger som gir godt grep og høy komfort for gåturer om vinteren. Den slitesterke overdelen i Ripstop nylon er både vannavvisende og enkel å holde ren.
kr 1 600,00

Forester W BUGrip

Icebug Forester BUGrip er en pen vintersko med pigg og har en varm og myk innside. Ytterstoffet er Nubuklær som holder fuktighet ute og er enkel å holde ren.
kr 1 900,00

Wool Heater

Svært varm lue fra Fjällräven.
kr 599,00

Pirgitta

Luhta Pirgitta er en vinterkåpe som holder deg varm på de kaldeste dagene. Det kunstige fibret er tykt og den lange passformen vil holde deg varm under knærne.
kr 2 799,00

Petriikka

Luhta Petriikka er en vannavvisende dunparka med løs passform. De diagonale sømmene gir en slankende effekt. Ekstra stor hette.
kr 1 999,00

Gilda L8

Luhta Gilda er en beskyttende og pustende parka isolert med kunstfiber. Den feminine passformed og skyggen gir et mykt og delikat utseende.
kr 2 799,00