Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Trening

Hos oss i Pyramiden Sport finner du alt du har bruk for til trening, unntatt motivasjon. Steget over dørstokken må du ta selv, men treningsutstyr, det kan vi! Uansett om du liker å løpe, trene styrke, drive med yoga, ballspill, orientering, sykling eller svømming, så har vi det du trenger. Og med riktig treningsutstyr er det mye lettere å komme i gang, vi lover! Dessuten har vi masse flott utstyr til hjemmetrening, hvis du er en ekte sofagris. Bestill noen vekter og en matte, så er du i gang!

Treningsutstyr på nett og i butikk

Hvis du er på jakt etter treningsutstyr i Tromsø er du heldig, for da kan du bare komme innom butikken vår, så hjelper vi deg. Men skulle du befinne deg et annet sted eller bare rett og slett liker å handle fra sofaen, så er du hjertelig velkommen til å handle vårt treningsutstyr på nett. Vi svarer gjerne på spørsmål og kommer med gode råd slik at du kan kjøpe treningsutstyr du vil ha nytte og glede av lenge.

Alt du trenger til trening

Når du skal kjøpe treningsutstyr på nett er det lurt å handle hos noen som vet hva de holder på med. Med over 25 års erfaring er Pyramiden Sport en solid og seriøs aktør. Treningsutstyr som bestilles i vår nettbutikk sendes vanligvis innen 1-2 dager og husk at du får fri frakt når du handler for over 2500 kr. Kjøp sko, drikkeflasker, treningsklær og alt du behøver av treningsutstyr i vår nettbutikk trygt og enkelt

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

1,5 KIDS

kr 200,00

11CLUB SGREEN/B/SGREEN/BLACK/SHOPIN/S XL

kr 150,00

Abilica Nature YogaMat PINK OS

kr 349,00

ANT COMFORT BELT BLACK NS

kr 499,00

Bandolær Jr. fluoriserende gul JR

kr 120,00

BarGlove

kr 199,00

Breathe YogaMat Orange OS

Abilica yogamatte med trykk.
kr 349,00

CHAMPIONSHIP 6PC 78 WHITE NS

kr 159,00

Drikkeflaske Eddy+ CHARCOAL 0,75L

kr 239,00

Drikkeflaske Eddy+ Deep Magenta 0,75L

kr 239,00

DumbBells GREEN 4

Abilica manualer i jern belagt med grepsbelegg i neoprene som gjør de behagelige å trene med.
kr 399,00

DumbBells YELLOW 1

kr 249,00