Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Trening

Hos oss i Pyramiden Sport finner du alt du har bruk for til trening, unntatt motivasjon. Steget over dørstokken må du ta selv, men treningsutstyr, det kan vi! Uansett om du liker å løpe, trene styrke, drive med yoga, ballspill, orientering, sykling eller svømming, så har vi det du trenger. Og med riktig treningsutstyr er det mye lettere å komme i gang, vi lover! Dessuten har vi masse flott utstyr til hjemmetrening, hvis du er en ekte sofagris. Bestill noen vekter og en matte, så er du i gang!

Treningsutstyr på nett og i butikk

Hvis du er på jakt etter treningsutstyr i Tromsø er du heldig, for da kan du bare komme innom butikken vår, så hjelper vi deg. Men skulle du befinne deg et annet sted eller bare rett og slett liker å handle fra sofaen, så er du hjertelig velkommen til å handle vårt treningsutstyr på nett. Vi svarer gjerne på spørsmål og kommer med gode råd slik at du kan kjøpe treningsutstyr du vil ha nytte og glede av lenge.

Alt du trenger til trening

Når du skal kjøpe treningsutstyr på nett er det lurt å handle hos noen som vet hva de holder på med. Med over 25 års erfaring er Pyramiden Sport en solid og seriøs aktør. Treningsutstyr som bestilles i vår nettbutikk sendes vanligvis innen 1-2 dager og husk at du får fri frakt når du handler for over 2500 kr. Kjøp sko, drikkeflasker, treningsklær og alt du behøver av treningsutstyr i vår nettbutikk trygt og enkelt

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Bandolær Jr. fluoriserende gul JR

kr 120,00

BarGlove

kr 199,00

Core Kids Glove

kr 199,00

Element belay carabiner GREEN 1

kr 199,00

eTrex Touch 25 GPS/GLONASS,WEU NC 1

eTrex Touch 25 er en ny navigasjonsenhet for hele familien for utendørsaktiviteter. Den er ideell for alle som vil komme i gang med å utforske naturen – alt fra hobbysyklister og turgåere til nybegynnere innen geocaching.
kr 2 999,00

ExerTube 120 BLACK HARD

Abilica ExerTube er treningsstrikk laget av naturgummi og finnes i 3 forskjellige styrkenivåer.
kr 249,00

ExerTube 140 LILAC Light

kr 249,00

ExerTube ECO Beige Regular

kr 249,00

FB Løkka

kr 199,00

FINALE M CPT

kr 219,00

FitnessBand BLUE HARD

kr 149,00