Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Tromsøya

Tromsøya, antrekk for kalde og sure dager. Bergans Stranda Down Hybrid jakke og Stranda Insulated pant, The North Face Tsumoro Boot, Kari Traa Løkke, votter fra Hestra og hodeplagg fra Haddock.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Headband Peach OS

Haddock lager særdeles populære hodeplagg, luer og pannebånd, i fantastiske farger og mønstre. Designet i Lofoten og blir håndstrikket i Himalaya.
kr 300,00

No Name Dusty Lilac OS

Haddock lager særdeles populære hodeplagg, luer og pannebånd, i fantastiske farger og mønstre. Designet i Lofoten og blir håndstrikket i Himalaya.
kr 350,00

Stranda Down Hybrid W Jkt

Bergans Stranda Down Hybrid Jacket er laget for at du ikke skal bekymre deg for været. En kombinasjon av resirkulert dun og PrimaLoft® Gold Eco Active+ i ryggflaten sørger for varme og komfort i kaldt vær.
kr 3 800,00

Stranda Ins W Pnt

Bergans Stranda Insulated Pant er en funksjonell, isolert og behagelig skibukse. 2-lags Bergans Element Active® membran med 4-veis stretch og vannsøyle på 10 000mm samt isolert med PrimaLoft® Gold Insulation Active+ holder deg både varm og tørr.
kr 2 600,00

Women's Tsumoro Boot

The North Face Tsumoro Boot til dameda er en vanntett og isolert vintersko med enkel og fin design.
kr 1 199,00

Övik Eco-Shell Parka W

Lang trelags skalljakke til hverdagsbruk i omskiftelig vær. Sydd i elastisk Eco-Shell som holder vind og regn ute, samtidig som det ventilerer ut kroppsfuktighet.
kr 5 799,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 300,00 Til: kr 350,00
kr300 kr350