Salomon

Cross Run Bra W

565,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

CROSS RUN-bh-en er den perfekte følgesvennen for løpeturen din, designet med fokus på både støtte og komfort. Laget av et svettetransporterende stoff som er både elastisk og støttende, holder denne sports-BH-en deg komfortabel og tørr gjennom hele løpeturen.

DEEP BLACK/

CROSS RUN-bh-en er den perfekte følgesvennen for løpeturen din, designet med fokus på både støtte og komfort. Laget av et svettetransporterende stoff som er både elastisk og støttende, holder denne sports-BH-en deg komfortabel og tørr gjennom hele løpeturen. Mesh-panelene gir optimal luftstrøm, slik at du holder deg avkjølt når løpetemperaturene stiger.

Med hele 79 % resirkulert polyester i stoffet er denne BH-en også et miljøvennlig valg. Den resterende delen av materialet består av elastan, som sikrer at BH-en sitter tett inntil kroppen og følger alle dine bevegelser uten å begrense deg. Uansett om du løper lange distanser eller tar raske intervaller, kan du stole på CROSS RUN-bh-en for den støtten og komforten du trenger for å prestere på ditt beste.

  • Passform: Tilpasset
  • Vekt: 96g