Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Dame

Bekledning til dame

Pyramiden Sport tilbyr sko, klær og tilbehør innen sport og fritid til damer. Våre sportsklær til dame og friluftsklær til dame er stilfulle og av førsteklasses kvalitet! Nå kan du oppleve hverdagsaktiviteter og eventyr i natur og fjell i vakre, komfortable og slitesterke klær fra kjente merkevareprodusenter som Norrøna, Rab, Arc'teryx, Fjällräven, Mammut og Patagonia og Please Jeans. Er du på jakt etter noe nytt til deg selv eller ønsker å gi en gave til den du er glad i, da vil du garantert finne det du ønsker av fritidsklær på nett her hos oss!

Rikt utvalg av mote-, sports og friluftsklær

Vi har et rikt utvalg av mote,- sports- og friluftsklær til damer. Hos oss finner du alt du trenger av fottøy, jakker, bukser, overdeler, undertøy og tilbehør, enten du skal vandre i fjellet, stå på ski, padle kajakk eller bare nyte en herlig søndagstur. Er det nydelig vintervær og kaldt ute, vil kanskje Johaugs feminine og sporty Cocoon Down Jacket varme godt. Eller trenger du nye, lette løpesko til asfalt med ekstrem god demping, kan det være lurt å ta en titt på Hoka Clifton 5.

Raskt og enkelt

Hos Pyramiden Sport kan du handle fritidsklær til dame via vår nettbutikk eller besøke oss i vår butikk ved Pyramiden Amfisenter på fastlandssiden i Tromsø. Du vil oppleve god veiledning og service fra våre dyktige medarbeidere, og vi kan tilbyr et variert produktutvalg innen fritidsklær og sportsklær damer, til lave fraktkostnader. Med et par tastetrykk på PC, nettbrett eller mobil kan du enkelt bestille varer hos oss. Varene sendes 1-2 dager etter at vi har mottatt din bestilling. Dermed vil du raskt motta dine nye fritidsklær som du kan vise frem med stolthet!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

/29 cotton skull T-Shirt M's

/29 Cotton skull t-skjorte laget i 100% organisk bomull av høykvalitet med Norrøna print på brystet.
kr 499,00

3-PACK COTTON INVISIBLE SOCK

kr 99,00

3-PACK COTTON INVISIBLE SOCK

kr 99,00

Abisko Lite Trekking Trs W Reg

Fjällräven Abisko Lite Trekking Trousers er en lett og sval friluftsbukse til vandring på varme dager. Laget av et slitesterkt og lett G-1000 Lite som har fireveis stretch.
kr 2 299,00

Abisko_Lite_Trekking_Jacket_W

Fjällräven Abisko Lite Trekking Jacket er en lett og komfortabel jakke til turer på varme dager.
kr 3 299,00

ACE 17.3 AG

Adidas ACE er fotballskoen for spilleren og kreatøren som ønsker full kontroll på ballen.
kr 849,00

Aconcagua ML Tights long Women

Mammut Aconcagua ML Tights er en lang tights laget av to forskjellige fleecematerialer, Polartec® Power Stretch® Pro™ og Pontetorto® Tecnostretch, som gir både varme og gode fukttransporterende egenskaper.
kr 1 299,00

Adv Essence Short Tights W

Craft Adv Essence Short Tights er en treningstights designet for høy intensitet. Laget av myk av polyester og elastan, V-formet strikk i midjen.
kr 499,00

Adv Essence High Waist Tights

Craft Adv Essence High Waist Tights er designet for høy intensitet. Tightsen er laget av myk trikot av resirkulert polyamid og elastan.
kr 799,00

Adv Essence Hot Pant Tights W

Craft Adv Essence Hot Pant Tight er en teknisk kort tights laget av gjenvunnet polyester og elastan. Den gode passformen og et bredt elastisk bånd i midjen gjør den raskt til en favoritt.
kr 399,00

Adv Essence Wind Tights W

Svært funksjonell treningstights med vindtett front og børstet innside for intense treningsøkter i kalde og vindfulle forhold.
kr 999,00

Adv Essence Wind Tights W

Svært funksjonell treningstights med vindtett front og børstet innside for intense treningsøkter i kalde og vindfulle forhold.
kr 999,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 29,00 Til: kr 9 999,00
kr29 kr9999