Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Dame

Bekledning til dame

Pyramiden Sport tilbyr sko, klær og tilbehør innen sport og fritid til damer. Våre sportsklær til dame og friluftsklær til dame er stilfulle og av førsteklasses kvalitet! Nå kan du oppleve hverdagsaktiviteter og eventyr i natur og fjell i vakre, komfortable og slitesterke klær fra kjente merkevareprodusenter som Norrøna, Rab, Arc'teryx, Fjällräven, Mammut og Patagonia og Please Jeans. Er du på jakt etter noe nytt til deg selv eller ønsker å gi en gave til den du er glad i, da vil du garantert finne det du ønsker av fritidsklær på nett her hos oss!

Rikt utvalg av mote-, sports og friluftsklær

Vi har et rikt utvalg av mote,- sports- og friluftsklær til damer. Hos oss finner du alt du trenger av fottøy, jakker, bukser, overdeler, undertøy og tilbehør, enten du skal vandre i fjellet, stå på ski, padle kajakk eller bare nyte en herlig søndagstur. Er det nydelig vintervær og kaldt ute, vil kanskje Johaugs feminine og sporty Cocoon Down Jacket varme godt. Eller trenger du nye, lette løpesko til asfalt med ekstrem god demping, kan det være lurt å ta en titt på Hoka Clifton 5.

Raskt og enkelt

Hos Pyramiden Sport kan du handle fritidsklær til dame via vår nettbutikk eller besøke oss i vår butikk ved Pyramiden Amfisenter på fastlandssiden i Tromsø. Du vil oppleve god veiledning og service fra våre dyktige medarbeidere, og vi kan tilbyr et variert produktutvalg innen fritidsklær og sportsklær damer, til lave fraktkostnader. Med et par tastetrykk på PC, nettbrett eller mobil kan du enkelt bestille varer hos oss. Varene sendes 1-2 dager etter at vi har mottatt din bestilling. Dermed vil du raskt motta dine nye fritidsklær som du kan vise frem med stolthet!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Flower Apple Green OS

Haddock lager særdeles populære hodeplagg, luer og pannebånd, i fantastiske farger og mønstre. Designet i Lofoten og blir håndstrikket i Himalaya.
kr 350,00

/29 cotton range T-Shirt W's

kr 399,00

/29 warm1 beanie

Hold hodet varmt med Norrønas pustende fleecelue. En high-tech lue laget av resirkulert materiale (Polartec Thermal Pro Recycled).
kr 399,00

Abbey Night Pant

Behagelig, pen bukse fra Mos Mosh med normal midje og ankelkorte ben.
kr 1 099,00

Abisko Trail Fleece W

kr 1 599,00

Absolute Zero Parka

Mountain Hardwear Absolute Zero Parka er en av de mest avanserte og nøye utformede ekspedisjonsparkaene som noensinne er laget.
kr 4 249,50 kr 8 499,00

Absolute Zero Parka

Mountain Hardwear Absolute Zero Parka er en av de mest avanserte og nøye utformede ekspedisjonsparkaene som noensinne er laget.
kr 4 249,50 kr 8 499,00

ACE 17.3 AG

Adidas ACE er fotballskoen for spilleren og kreatøren som ønsker full kontroll på ballen.
kr 849,00

ACTIVE SPORT BRA C/D

kr 349,00

Aenergy Pro SO Pants Women

Mammut Aenergy Pro SO Pants er den perfekte buksa til topptur og fjellvandring. Teknisk og slitesterk softshell som holder vind ute og puster ekstremt godt.
kr 2 499,00

Aino Women's Parka

Didriksons Aino er vind- og vanntett vinterparka med en A-linjeformet passform.
kr 1 150,00 kr 2 300,00

Aino Women's Parka 341/Crocodile Green 44

kr 1 150,00 kr 2 300,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 29,00 Til: kr 8 499,00
kr29 kr8499