Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Dame

Bekledning til dame

Pyramiden Sport tilbyr sko, klær og tilbehør innen sport og fritid til damer. Våre sportsklær til dame og friluftsklær til dame er stilfulle og av førsteklasses kvalitet! Nå kan du oppleve hverdagsaktiviteter og eventyr i natur og fjell i vakre, komfortable og slitesterke klær fra kjente merkevareprodusenter som Norrøna, Rab, Arc'teryx, Fjällräven, Mammut og Patagonia og Please Jeans. Er du på jakt etter noe nytt til deg selv eller ønsker å gi en gave til den du er glad i, da vil du garantert finne det du ønsker av fritidsklær på nett her hos oss!

Rikt utvalg av mote-, sports og friluftsklær

Vi har et rikt utvalg av mote,- sports- og friluftsklær til damer. Hos oss finner du alt du trenger av fottøy, jakker, bukser, overdeler, undertøy og tilbehør, enten du skal vandre i fjellet, stå på ski, padle kajakk eller bare nyte en herlig søndagstur. Er det nydelig vintervær og kaldt ute, vil kanskje Johaugs feminine og sporty Cocoon Down Jacket varme godt. Eller trenger du nye, lette løpesko til asfalt med ekstrem god demping, kan det være lurt å ta en titt på Hoka Clifton 5.

Raskt og enkelt

Hos Pyramiden Sport kan du handle fritidsklær til dame via vår nettbutikk eller besøke oss i vår butikk ved Pyramiden Amfisenter på fastlandssiden i Tromsø. Du vil oppleve god veiledning og service fra våre dyktige medarbeidere, og vi kan tilbyr et variert produktutvalg innen fritidsklær og sportsklær damer, til lave fraktkostnader. Med et par tastetrykk på PC, nettbrett eller mobil kan du enkelt bestille varer hos oss. Varene sendes 1-2 dager etter at vi har mottatt din bestilling. Dermed vil du raskt motta dine nye fritidsklær som du kan vise frem med stolthet!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

/29 warm1 beanie

Hold hodet varmt med Norrønas pustende fleecelue. En high-tech lue laget av resirkulert materiale (Polartec Thermal Pro Recycled).
kr 399,00

3-PACK COTTON INVISIBLE SOCK

kr 99,00

3-PACK COTTON INVISIBLE SOCK

kr 99,00

Abisko Trail Fleece W

kr 1 599,00

AKSLA WOMAN JACKET W/HOOD

Devold® Aksla er en del av Devolds Lifestyle-serie og består av en jakke og en shorts – perfekte for kjølige sommerkvelder.
kr 1 199,00

Aktiv

Ulvang Aktiv er en varm Merino ullsokk. Tåpartiet og helen har fått ekstra forsterkning mot slitasje. Mansjetten er forlenget for å sikre bedre passform i bruk.
kr 149,00

Aktiv

kr 149,00

ALPINE KID SOCK

kr 199,00

ALPINE KID SOCK

kr 199,00

ALPINE SOCK

kr 299,00

Ankelsokk Sr 3 pk

kr 99,00

BABY SOCK 2PK

kr 89,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 29,00 Til: kr 4 999,00
kr29 kr4999