Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Friluftsliv

Det er få ord som smaker så godt i munnen og fremkaller så mange gode assosiasjoner som friluftsliv. Alle kan drive med friluftsliv, både den ensomme vandreren, pensjonisten og barnefamilien med hund og bæremeis. Felles for alle er at man behøver friluftsutstyr i god kvalitet som gjør livet ute ekstra gøy. Hos Pyramiden Sport finner du friluftsutstyr for alle behov. Vi har ryggsekker, utstyr til matlaging og bål, soveposer, kniver, kart og kompass, funksjonelle klær og sko og ikke minst telt.

Friluftsutstyr på nett

I vår nettbutikk kan du i ro og mak planlegge og handle alt du trenger til din neste ekspedisjon. Uansett om den går over Hardangervidda eller til nærmeste skogholt, finner du alt av friluftsutstyr du trenger hos oss. Å kjøpe friluftsutstyr på nett kan spare deg for både tid og penger, sjekk våre gode tilbud og vær trygg på at vi leverer kvalitet fra kjente merker. God planlegging og riktig utstyr er halve turen, sørg for å ha nok varme klær, mat som er enkel å tilberede, en god soveplass for alle og vær forberedt på dårlig vær. Husk kart og kompass, førstehjelpsutstyr og ha alltid en ekstra flaske vann på lur.

Opplev mer ute

Naturen ligger der som en stor lekegrind og venter på deg. Hos oss finner du friluftsutstyr i butikk og nettbutikk som lar deg utnytte mulighetene. Sats på kjente merker som for eksempel Helsport, Osprey og Primus, og du er garantert kvalitet. Vårt store utvalg av kvalitetsvarer kombinert med rask levering gjør at du kan handle alt du trenger av friluftsutstyr trygt og enkelt. 

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

1.8 l Tea Kettle Stål 1.8 l

kr 499,00

11oz Fuel Bottle

Solide brenselflasker som er spesielt tilpasset MSR sine drivstoffpumper.
kr 299,00

15 L Water Cube Ass 15 L

kr 179,00

21 OZ STANDARD MOUTH WITH STAN 110/White 0.60L

Hydro Flask 21 oz Standard Mouth er en vacuum-isolert vannflaske som passer perfekt i en skulderveske, på siden av ryggsekken eller i bilens koppholder.
kr 470,00

3 stk drammeglass i tre i skin NC 3 pcs

kr 250,00

Ace 38 297/Blue Hills OS

Osprey Ace 38 er en lett og fullt funksjonell ryggsekk for barn hvor det ikke er spart på noe. Sekken er justerbar slik at den kan vokse med barnet og bæresystemet tåler mye vekt samtidig som det ventilerer godt.
kr 1 600,00

Ace 50 297/Blue Hills OS

Osprey Ace 50 er en lett og fullt funksjonell ryggsekk for barn hvor det ikke er spart på noe.
kr 1 800,00

Ace 75 295/Venture Green OS

Osprey Ace 75 er en lett og fullt funksjonell ryggsekk for barn hvor det ikke er spart på noe.
kr 2 000,00

Aeros Premium Pillow

Sea to Summit Aeros™ Pillow Traveller er en enkel og god pute til bruk på reise. Sidene på puta er designet for å gi ekstra støtte rundt nakken og hodet.
kr 519,00

Airporter L 156/Shadow Grey L

Osprey Airporter beskytter vesken, baggen eller kofferten din under reising. Laget av et heldekkende vanntett material som beskytter mot vær og røff behandling.
kr 550,00

Airporter M 156/Shadow Grey M

Osprey Airporter beskytter vesken, baggen eller kofferten din under reising. Laget av et heldekkende vanntett material som beskytter mot vær og røff behandling.
kr 520,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 19,00 Til: kr 13 900,00
kr19 kr13900