Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på dine spørsmål relatert til retur, ordrer, frakt etc.

Gjelder nettbutikk

Bestilling

Kan jeg kansellere eller endre min ordre?

Hvis du angrer din bestilling eller oppdager at du har bestilt feil, ta kontakt på telefon 92228133, mail: nettbutikk@pyramidensport.com eller våres facebook side (chat). Her vil du få raskere hjelp i åpningstidene. Har du mottatt utsendingsbekreftelse på epost/Posten-appen, er det dessverre for sent å gjøre endringer da din pakke er klargjort for utsending og på vei til deg. Se punktet nedenfor for returinfo.

Hvordan vet jeg at ordren er gått gjennom ?

Du får ordrebekreftelse på epost når ordren din er godkjent. Når varen(e) er pakket og sendt fra vårt lager, får du en ny epost med utsendingsbekreftelse. NB! Noen bekreftelser kan havne i søppelpost i epostprogrammet ditt. Sjekk gjerne godt der om du ikke har mottatt din bekreftelse.

Jeg har valgt henting i butikk, men har ikke fått hentemelding?

Vi sender ut egen bekreftelse per mail hvor det står “klar til å hentes”. Noen bekreftelser kan havne i søppelpost i epostprogrammet ditt. Sjekk gjerne godt etter der. Får du ikke til? Fortvil ikke! Bare ta kontakt med oss 🙂

Jeg har bestilt, men ikke mottatt ordrebekreftelse?

  • Sjekk om du har skrevet inn korrekt epostadresse.
  • Sjekk søppelpost/spamfilter
  • Sjekk bankonto eller Klarna om eventuelle transaksjoner
  • Logg inn på dine sider om du har konto hos oss fra før.
  • Har du handlet uten konto (gjest)? Fortvil ikke, bare ta kontakt med oss 🙂

Hvorfor står ordren min som "avventer"?

Det betyr at ordren ikke er pakket og fullført av ulike grunner. Når du har valgt "hent i butikk" står ordren som "avventer" til den er hentet.

Levering

Om du bestiller en ordre på 1000,- eller mer så vil Posten "hentes på nærmeste postkontor/post i butikk" være et gratis leveringsalternativ. (Gjelder ikke ski, sykler, staver, pulk eller drag)

Hvordan sporer jeg pakken min?

Når ordren er pakket på vårt lager og send ut, vil du motta en utsendingsbekreftelse på epost med et sendingsnummer som du kan spore hos Posten (i app eller på web). Du mottar også SMS når pakken er underveis og en hentekode når den er klar til utlevering på ønsket hentested.

Leverer dere til Svalbard?

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Pyramidensport.com. Men vi har dessverre ikke fått løst betaling og mva-frie forsendelser på en god måte riktig enda.

Retur

Hvor mye koster det for retur?

Posten: Sende pakke 0 - 35kg, 70kr

Kan jeg returnere en ordre i butikk?

Ja, det kan du.

Feilsending

Dersom vi mot formodning skulle ha sendt deg feil vare er det fint om du tar kontakt med oss slik at vi kan ordne korrekt vare så fort som mulig. Den feilsendte varen sender du enkelt i retur og merker returen med feilsending.

Reklamasjon

Hvor lenge varer reklamasjonsretten?

Du kan reklamere opptil 5 år, avhengig av hvor lenge det du har kjøpt er ment å vare. 

 

Hoka

Hælkappe

Om plastkappen er bøyd ut og synlig, skyldes dette at hælkappen er blitt tråkket ned/presset ned ved flere anledninger og da har skjært seg gjennom stoffet. Vi godkjenner ikke reklamasjon på denne type brukerskade.

På et tidspunkt vil friksjonsslitasje forekomme. Derfor for å redusere belastning på hæl; ta på skoene ordentlig med å knyte opp sko og bruke skohorn. Dette er slitasje og ikke en produksjonsfeil.

 

Nedslitt undersåle

Når vi vurderer en reklamasjon, skiller vi mellom en fabrikasjonsfeil og bruksslitasje. Fremstår produktet som godt brukt, og den har generelt mye slitasje både på sålene og i stoffet på overdel/innside. Anser vi dette som slitasje og ingen godkjent reklamasjon.

Hvor raskt en sko slites, kommer an på bruk og person. Alle sliter ut sko forskjellig.

Jeg vil reklamere på et produkt, hva gjør jeg?

Har du vært så uheldig at noe er galt med varen du kjøpte av Pyramidensport.com ber vi deg ta kontakt med oss. Ved kjøp i nettbutikk er det viktig at eventuelle feil/ mangler blir dokumentert skriftlig. Send oss en e-post til reklamasjon@pyramidensport.com med ordrenummer, bilder eller videoer dersom du har det, samt årsak for reklamasjon. Vi vil opprette en dialog med ansvarlig leverandør og vil følge opp din sak.

Trenger saken oppfølging fra leverandør, vil vi kontakte disse og løse saken på best mulig måte. Du kan forvente et svar mellom 0-5 virkedager etter første henvendelse til oss.

 

Hvor lang behandlingstid har dere?

Vi vil løse saken i samarbeid med vår leverandør og behandlingstid vil variere fra sak til sak avhengig av leverandør og hva som er feil. Vi vil naturlig prøve å løse saken så raskt som mulig, men normalt kan en reklamasjon ta 2 - 3 uker behandlingstid avhengig av hvordan saken løses. Du vil bli løpende informert om framgangen.

 

Hvor lang reklamasjonstid har jeg?

Hvor lenge du kan klage, avhenger av hvor lenge produktet er ment å vare ved vanlig bruk. F.eks på joggesko vil antall km vil påvirke levetiden- og dermed vil oppleves ulikt hos en fra mosjonist sammenlignet med en maratonløper. Forbrukerkjøpsloven gir normalt 2 år klagerett. For varer som er ment å holde lenger, gjelder normalt 5 år.

Garanti eller reklamasjon?

Våre garantier gjelder i Norge og innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Enkelte produsenter har egne garantivilkår i Norge som er bedre enn det som gis via Forbrukerkjøpsloven.

Angrerett og åpent kjøp

Kjøp i nettbutikk

Angrerettsloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen, gir oss melding om det (angrefrist). Om den 14. dagen havner på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges den til neste virkedag. Pakken skal deretter sendes oss innen 14 dager. Om den 14. dagen havner på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges den til neste virkedag.

Åpent kjøp

Åpent kjøp gjelder i 14 dager på Pyramidensport.com fra du mottok varen forutsatt at varen kan selges som ny. Varer som er kjøpt over disk har 7 dagers åpent kjøp, og 14 dagers bytterett. 

Varen skal være uten synlige bruksskader eller annen slitasje. Alle originale merkelapper må være intakt og henge på produktet, og originalemballasjen må være på produktet . Vennligst ikke sett tape, frimerker, etiketter eller lignende direkte på originalforpakningen - da blir den skadet og taper seg i verdi. Husk å pakke din retur slik at den ikke skades under transport!

Vi ber om at du ikke fjerner merkelapper samt behandler originalemballasjen/salgsforpakning godt.

 

Betaling

Klarna FAQ

Her finner du svar på spørsmål angående Klarna: 

https://www.klarna.com/international/customer-service/

Vipps FAQ

Her finner du svar på spørsmål angående Vipps: 

https://vipps.no/hjelp/

Kortbetaling

Betalte du med kort vil pengene tilbakeføres til kortet du benyttet ved bestilling. Transaksjonen vil ta mellom fra 5 - 7 virkedager, men kan avhenge av bank og korttype.

Klarna faktura

Valgte du å betale med faktura fra klarna og vi behandler din retur innenfor 30 dager fra kjøpstidpunktet, vil varen(e) bli kreditert fakturaen. Klarna sender så en oppdatert faktura til deg på e-post. Returnerer du alle varene på ordren, vil hele fakturaen bli kreditert. Returnerer du varer etter at faktura har forfalt, må du betalte fakturaen. Klarna vil da ta kontakt med deg for å få ditt kontonummer for tilbakeføring av innbetalt beløp.

Vipps, når ser jeg pengene på konto?

Betalte du med Vipps kort vil pengene tilbakeføres til kortet du benyttet i Vipps-app'en ved bestilling. Transaksjonen vil ta mellom fra 5 - 7 virkedager, men kan avhenge av bank og korttype.

Annet

Kuponger

Kupongene dine i vår nettbutikk kan bare aktiveres i handlekurv for å ta den i bruk. Om den blir aktivert i "mine kuponger" forsvinner den. Ta kontakt med oss på e-post(nettbutikk@pyramidensport.com) om du har problemer. 

Kuponger kan ikke løses ut i fysisk butikk. 

Pyramiden Sport, eller Sport 1

Pyramiden Sport er en sportsbutikk som holder til i Amfi Pyramiden kjøpesenter på fastlandssiden i Tromsø. Vi er en del av Sport1-kjeden, men fører i tillegg et bredere sortiment enn det som finnes hos kjeden. Derfor er det stor sjanse for at du vil finne spennende klær og annet utstyr for sport og friluftsliv fra kjente merkevarer. 

Varer som er kjøpt på andre Sport 1 butikker, og som vi ikke fører i egen butikk, kan dessverre ikke byttes hos oss.