Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Herre

Hos Pyramiden Sport finner du et stort utvalg av herrebekledning som inkluderer alt fra bukser, overdeler og jakker, til undertøy, sokker og sko. Det store sortimentet har både fritids- og sportsklær fra kjente merkevarer som blant andre Bergans, Fjällräven og Norrøna. Hos oss finner du alt du trenger av fritidsklær og sportsklær til herre, enten du skal på jakt, ut i skiløypa eller driste deg opp på en fjelltopp. Hos oss finner du herreklær med solid kvalitet som tåler å brukes!

 

Praktiske fritidsklær for en aktiv hverdag

Ingenting er som å være tett på naturen og hos Pyramiden Sport finner du alt du trenger for å føle deg komfortabel og beskyttet – fra innerst til ytterst – enten du legger ut på langtur eller ønsker praktiske fritidsklær til hverdagsbruk. Det norske klimaet krever at man planlegger litt ekstra før man begir seg ut på tur, og hos finner du gode og funksjonelle plagg som passer for alle temperaturer, sesonger og aktiviteter. Vi har herre bekledning som tåler det meste, med tekniske egenskaper og overlegen komfort sånn at du kan yte ditt beste!

 

Sportsklær herre for alle sesonger og aktiviteter

Hos Pyramiden Sport gjør vi det enkelt å finne riktig bekledning uansett behov eller aktivitet. Besøk oss gjerne i vår butikk på Amfi-senteret på fastlandssiden i Tromsø, eller se gjennom vårt store utvalg av herrebekledning på nettet. Vi sørger alltid for rask levering og lave fraktkostnader, og sender varene 1-2 dager etter mottatt bestilling. Finn dine nye sportsklær og fritidsklær til herre, både raskt og enkelt fra din egen sofa og sørg for at du er riktig kledd på ditt neste utendørseventyr

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

/29 cotton 50's logo T-Shirt

kr 499,00

/29 cotton arch logo T-Shirt M

Norrøna /29 arch logo t-shirt er laget av 100% organisk bomull og har Norrøna-grafikk på brystet.
kr 449,00

/29 cotton range T-Shirt M's

/29 cotton range T-shirt er en førsteklasses, klassisk T-skjorte av 100 % økologisk bomull. T-skjorten er vasket for ekstra komfort og for å hindre at den krymper.
kr 399,00

/29 cotton range T-Shirt M's

/29 cotton range T-shirt er en førsteklasses, klassisk T-skjorte av 100 % økologisk bomull. T-skjorten er vasket for ekstra komfort og for å hindre at den krymper.
kr 399,00

/29 cotton viking T-Shirt M's

kr 399,00

/29 viking skier co-lab T-Shir

kr 599,00

/29 warm1 beanie

Hold hodet varmt med Norrønas pustende fleecelue. En high-tech lue laget av resirkulert materiale (Polartec Thermal Pro Recycled).
kr 399,00

Abisko Lite Shorts M

Fjällräven Abisko Lite Shorts er en lett og luftig shorts med svært god bevegelsesfrihet takket være det elastiske stoffet.
kr 1 299,00

Abisko Shade Shorts W

kr 1 199,00

Absolute Zero Parka

Mountain Hardwear Absolute Zero Parka er en av de mest avanserte og nøye utformede ekspedisjonsparkaene som noensinne er laget.
kr 4 249,50 kr 8 499,00

ACE 17.3 AG

Adidas ACE er fotballskoen for spilleren og kreatøren som ønsker full kontroll på ballen.
kr 849,00

Action Stretch Belt

kr 350,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 29,00 Til: kr 9 999,00
kr29 kr9999