Om oss

Velkommen til oss på Pyramiden Sport!

Vi er her for å kunne tilby deg det beste innen sports- og friluftsutstyr som finnes på markedet. Enten du er en entusiastisk sportsutøver, en eventyrlysten friluftsentusiast eller du bare ønsker pålitelig utstyr for dine utendørsaktiviteter, så har vi det du trenger.

Vi er et dedikert team med over 30 år erfaring innen sportsbransjen og vi er lidenskapelig opptatt av å kunne tilby kvalitetsprodukter fra anerkjente merker. Når vi gjør innkjøp velger vi alltid ut ifra høy kvalitet og verdi for deg som forbruker. Og innen friluftsliv tenker vi alltid på at utstyret alltid skal tåle utfordrende terreng og klimaforhold.

Hvorfor velge Pyramiden Sport?

 

 

Bredt utvalg av kvalitetsmerker:

Vi tilbyr et bredt spekter av anerkjente og pålitelige merker innen sportsutstyr og -klær. Vårt nøye utvalg av produkter inkluderer velkjente merker som Hoka One One, Norrøna, Arc'teryx, Bergans, Patagonia, Fjällräven, La Sportiva, Salomon og 160 andre merker. Dette sikrer at du har tilgang til produkter av høy kvalitet som er designet for å møte ditt behov.

 

Ekspertise og kunnskap:

Vi har dyktige og kunnskapsrike ansatte som er dedikerte til å hjelpe deg med å finne riktig utstyr. Enten det er sportsfiske, toppturer, terrengløp eller andre aktiviteter, kan du dra nytte av råd og veiledning fra oss som forstår behovene og kravene til de ulike friluftsaktivitetene.

 

Høy standard for ytelse og holdbarhet:

Hos oss legges stor vekt på å tilby produkter som oppfyller høye standardkrav hos oss. Dette betyr at produktene du kjøper hos oss vil takle utfordringene de blir stilt overfor. 

 

Kundetilfredshet og oppfølging:

Vi har et sterkt fokus på kundetilfredshet og oppfølging. Vi streber etter å gi deg en positiv handleopplevelse og vi er villige til å gå den ekstra mila for å sikre at du blir fornøyd. Dette inkluderer god kundeservice og evnen til å løse eventuelle problemer eller bekymringer som måtte oppstå uansett om du handler i butikk eller i vår nettbutikk.

 

Samfunnsengasjement og bærekraft:

Pyramiden Sport er opptatt av bærekraft og samfunnsengasjement. Vi støtter og promoterer aktiviteter som fremmer utendørs opplevelser, miljøvern og en sunn livsstil. Ved å handle hos oss kan du være med på å støtte disse verdiene og bidra til å bevare naturen for fremtidige generasjoner.

 

Du finner oss:

Amfi Pyramiden, Solstrandvegen 47, 9020 Tromsdalen

 

Fredrik Schei

Daglig Leder

Pernille Schei

Butikkansvarlig

Johanne Ross

Butikkmedarbeider

Håkon Sellevoll Dyrstad

Hardvareansvarlig

Maren Anne Ross

Sosiale medier

Simon Kristoffersen

Nettbutikkansvarlig

Liza Hanssen

Butikkmedarbeider

Kristian Harvey Olsen

Nettbutikkmedarbeider

Fredrik Hanssen

Butikkmedarbeider

Hermann Hartvigsen

Butikkmedarbeider

Synne Rognmo

Butikkmedarbeider

André Marhaug

Butikkmedarbeider

Daniel Eriksen

Butikkmedarbeider

Katinka Kjenslie Lund

Butikkmedarbeider

Historien om oss

 

Pyramiden Sport har en rik historie som strekker seg tilbake til 1991 da grunnleggeren, Arne Vidar Olsen, bestemte seg for å etablere butikken etter å ha avsluttet sin karriere som langrennsløper. Med sin lidenskap for friluftsliv og idrett ønsket han å skape en butikk som kunne tilby et bredt spekter av sportsutstyr og -klær av høy kvalitet til lokalbefolkningen i Tromsø og omkringliggende områder.

I begynnelsen var Pyramiden Sport en relativt beskjeden butikk med et areal på 230 kvadratmeter. Men gjennom årene har den vokst betydelig, både i størrelse og popularitet. Butikkens omdømme for kvalitetsprodukter og god kundeservice spredte seg, og Pyramiden Sport ble raskt anerkjent som en pålitelig destinasjon for sportsutstyr.

I takt med veksten utvidet Pyramiden Sport butikkarealet til dagens 730 kvadratmeter og etablerte i 2014 også nettbutikk. Butikken har sin beliggenhet i Amfi Pyramiden kjøpesenter på fastlandssiden i Tromsø, og har erfaring med blant annet utstyrsleveranser til ekspedisjoner i både inn- og utland. Pyramiden Sport familien har nå utvidet til totalt tre butikker i Tromsø, som inkluderer Pyramiden Sport, Intersport Torgsenteret og Sport 1 Jekta.