Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Vintersport

Selv om vinteren kan være både lang, kald og mørk er det ingen grunn til å holde seg innendørs. Tvert imot, mener vi. Vinteren gir fantastiske muligheter for masse morsomme aktiviteter. Kom i gang med vintersport med utstyr fra Pyramiden Sport! Vi har et stort utvalg av ski, vinterklær, truger, kjelker og akebrett for alle. Gjør dagen lengre med en hodelykt i god kvalitet og kom deg ut i snøen du også!

Utstyr for all slags vinter

Vinteren blir ikke alltid som man ønsker. Noen ganger må man vente lenge på pudderføre og vindstille. Men med riktig vintersport-utstyr kan man kose seg ute uansett vær. Med truger kan du labbe inn i skogen selv i dyp eller kram snø. Med en spark kan du suse av gårde på holka, og for å ake med akebrett trenger du bare en bakke og et tynt lag snø. Utnytt mulighetene, du finner alltid mange tips til morsom vintersport i vår butikk.

Født med ski på beina

Ja det sies så om oss nordmenn, men hvis du likevel trenger å kjøpe ski er du kommet til rett sted. Vi har et stort utvalg av toppturski for deg som liker turer på ukjente fjell med fartsfylt skikjøring. For deg som foretrekker langrenn finner du løypeski i alle prisklasser. Fjellski og feller for den eventyrlystne har vi også. Husk sikkerheten, vi har blant annet spader og skredsøkere for tryggere ferdsel i fjellet og kvalitetshjelmer for deg som liker å kjøre fort på ski. Alt av vintersport-utstyr finner du i vår butikk og i nettbutikken.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

3-Pin Cable Binding grey/black OS

kr 1 279,20 kr 1 599,00

AERO 9 SKIN

Aero 9 Skin Salomon 17/18. Markaski med integrerte feller, skumkjerne, racingsåle og S-cut innsving. Fungerer godt under vanskelig og varierende forhold.
kr 2 599,20 kr 3 249,00

AEROLITE SKATE 70

Fischer Aerolite Skate 70 er en skøyteski for trening med god glid, stabilitet og slitestyrke.
kr 3 500,00

Alugator Light Dragon Fruit ONESIZE

Mammut Alugator Light er en høykvalitets spade som burde være i alle sine sekker under alpine aktiviteter i vinterfjell.
kr 899,00

Alugator Pro Light BLACK ONESIZE

kr 999,00

AMUNDSEN FRAM SKINLOCK

Amundsen Fram er en stivere versjon av Amundsen. Skien er lengdestiv, har en markant smørelomme og er retningsstabil.
kr 3 039,20 kr 3 799,00

AMUNDSEN FRAM WL/SL

Amundsen Fram er en stivere versjon av Amundsen. Skien er lengdestiv, har en markant smørelomme og er retningsstabil.
kr 3 999,00

ATRIS

Black Crows Atris er flaggskip-modellen fra det Franske skimerket, en allsidig frikjøringsski som passer de fleste forhold.
kr 7 199,20 kr 8 999,00

ATRIS BIRDIE

Black Crows Atris Birdie er en lettere og litt mykere variant av flaggskip-modellen, Atris, fra det Franske skimerket, en allsidig frikjøringsski som passer de fleste forhold.
kr 7 199,20 kr 8 999,00

AUTOMATIC WINDER SNO BLADE GREY 1

kr 129,00

Barryvox Europe ONESIZE

Den nye generasjonen Barryvox® skredsøker er en digital 3-antenners enhet som er redusert til de mest essensielle funksjonene, med enkel navigasjon og klare instruksjoner.
kr 3 699,00

Barryvox S Europe ONESIZE

Barryvox®S er toppmodellen til Mammut innen skredsøkere. I motsetning til lillebroren, Barryvox®, har Barryvox®S to andre funksjoner, Auto Guidance og Smart Search, som gjør det enklere å spare tid i stressende situasjoner og ved eventuelt flere begravde.
kr 4 699,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 29,00 Til: kr 12 999,00
kr29 kr12999