Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Vintersport

Selv om vinteren kan være både lang, kald og mørk er det ingen grunn til å holde seg innendørs. Tvert imot, mener vi. Vinteren gir fantastiske muligheter for masse morsomme aktiviteter. Kom i gang med vintersport med utstyr fra Pyramiden Sport! Vi har et stort utvalg av ski, vinterklær, truger, kjelker og akebrett for alle. Gjør dagen lengre med en hodelykt i god kvalitet og kom deg ut i snøen du også!

Utstyr for all slags vinter

Vinteren blir ikke alltid som man ønsker. Noen ganger må man vente lenge på pudderføre og vindstille. Men med riktig vintersport-utstyr kan man kose seg ute uansett vær. Med truger kan du labbe inn i skogen selv i dyp eller kram snø. Med en spark kan du suse av gårde på holka, og for å ake med akebrett trenger du bare en bakke og et tynt lag snø. Utnytt mulighetene, du finner alltid mange tips til morsom vintersport i vår butikk.

Født med ski på beina

Ja det sies så om oss nordmenn, men hvis du likevel trenger å kjøpe ski er du kommet til rett sted. Vi har et stort utvalg av toppturski for deg som liker turer på ukjente fjell med fartsfylt skikjøring. For deg som foretrekker langrenn finner du løypeski i alle prisklasser. Fjellski og feller for den eventyrlystne har vi også. Husk sikkerheten, vi har blant annet spader og skredsøkere for tryggere ferdsel i fjellet og kvalitetshjelmer for deg som liker å kjøre fort på ski. Alt av vintersport-utstyr finner du i vår butikk og i nettbutikken.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

AERO 9 SKIN

Aero 9 Skin Salomon 17/18. Markaski med integrerte feller, skumkjerne, racingsåle og S-cut innsving. Fungerer godt under vanskelig og varierende forhold.
kr 3 249,00

A-FRAME 2.0 SHERIDAN NAVY/BLUE SHERIDAN NAVY OS

Oakleys PRIZM A-Frame 2.0 er en nett brille med en renere look som er lav i profilen for å redusere vekt og volum.
kr 1 630,00

AIRBRAKE repl.lens Hi Persimmon 1

Ekstra glass til Oakley Airbrake. HI Persimmon passer utmerket til flatt lys.
kr 860,00

Alpinist 12 Black - Red OS

Marker Alpinist er en superlett toppturbinding fullspekket med funksjoner.Takket være høyere dreiepunkt har den en ekstremt kraftig tåbinding som gir unik stabilitet.
kr 3 999,00

Alpinist LT Momix

Med Alpinist LT Momix har G3 laget en skifelle som er skreddersydd for den norske fjellheimen på vinterstid. 70% mohair gir gliden du trenger på lengre anmarsjer, samtidig som 30% nylon opprettholder G3 sitt panserfeste i motbakkene.
kr 2 399,00

Alpinist LT Momix

Med Alpinist LT Momix har G3 laget en skifelle som er skreddersydd for den norske fjellheimen på vinterstid. 70% mohair gir gliden du trenger på lengre anmarsjer, samtidig som 30% nylon opprettholder G3 sitt panserfeste i motbakkene.
kr 2 399,00

Alpinist+ Glide skins 130mm

G3 Alpinist+ Glide er en felle som passer for kalde og tørre forhold på grunn av blandingen av 70% mohair og 30% nylon. Mohair sørger for god gli hvis det skulle være lange anmarsjer og nylon sørger for godt grep i motbakken.
kr 2 299,00

Alpinist+ Grip skins 130mm

G3 Alpinist+ Grip er fellen for de som vil ha best mulig grep på turen opp, eller går topptur hvor det er vindbanka snø mesteparten av tiden.
kr 2 199,00

Alpinist+ Universal skins 130m

G3 Alpinist+ Universal er fellen til alle anledninger, 100% nylon som gir en fin kombinasjon av grep, glid, vekt og slitestyrke. Alpinist+ er fellen som passer best til de dagene det måtte være våt snø.
kr 2 199,00

Alugator Light 2149/neon orange One s

Mammut Alugator Light er en høykvalitets spade som burde være i alle sine sekker under alpine aktiviteter i vinterfjell. Alugator Light er Mammut sin letteste spade, bladet er laget robust anodisert aluminium.
kr 849,00

Alugator Pro 3225/inferno One s

Alugator Pro er en kraftig snøspade fra Mammut som kan brukes både som vanlig spade eller som krafse. Laget av aluminium og med asymmetrisk T-håndtak som legger til rette for gode arbeidsforhold.
kr 1 200,00

Alugator Ride 2.0 2149/neon orange One s

Mammut Alugator Ride 2.0 er en allsidig skredspade med ergonomisk og asymmetrisk formet T-grep. Herdet og anodisert blad av aluminium gir styrke og holdbarhet for å grave i skred.
kr 749,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 29,00 Til: kr 12 999,00
kr29 kr12999