Golden Gate Kima Rt

2 499,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

Golden Gate Kirma RT, en terrengløpesko designet for å redusere utmattelse.

Lake Blue-Lime

Golden Gate Kirma RT, en terrengløpesko designet for å redusere utmattelse. Karbonplaten er omgitt i en ny generasjons skum som øker den elastiske responsen til fotbuen, og reduserer den fysiske anstrengelsen ved å løpe uten at det går utover presisjon i teknisk terreng. Dette er en sko som passer til de mest tekniske stiene. Med stor nøyaktighet og støtte yter den veldig godt på midre krevende, ikke-asfalterte veier.

 

Egenskaper

Overdel: Dobbeltlagskonstruksjon, det første lager er en microfiberfilm som gir struktur. Det andre laget som er det ytterste, er et anti-slitasjenett som git maksimal pusteevne. Lesten er for en nomal fot, med mindre volum i forfotområdet for best mulig presisjon. Sock_Fit LW er det innvendige konstruksjonssystemet som motvirker kompresjonspunkter ved å pakke inn foten. Exo er et innvendig bur i mikro semsket skinn for ytterlig sidestabilitet.

Innersåle: Active Foam har 4 funksjoner: demping, rebound, langvarig og lett. En 3D karbonfiberplate (1 mm tykk) er lagt mellom de to skummaterialene i områdene med mest støtte/arbeid for foten. Dette er resultatet etter en studie som har som mål å oppnå best elastisk respons uten løs presisjon i ujevnt terreng.

Yttersåle: Presa® TRN-03 er en såle med to soner med differnsiert sammensetning. Forfotområdet har Supergum, som gir tilpasningsevne på vått og tørt terreng. Hælområdet er den nye generasjons compound Water Lock som gir maksimal ytelse under bremsing som skaper høy belastning på sålen.

  • Egner seg best til: terrengløp, tekniske stier
  • Middels tetthet på skummet i sålen for støtte og rebound
  • Karbonplate (1 mm tykk)
  • EVA mellomsåle
  • Gummi yttersåle 
  • Drop: 6 mm (Hæl 22mm - Tå 16mm)
  • Vekt: 290 g (str.42)