Bergans Tind 3l Shell Jacket Dame Light Malachite Green/malachit

5 300,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

Tind by Cecilie Skog 3L Shell Jacket er en avansert skalljakke som er designet for å prestere og beskytte på krevende fjellturer året rundt.

Light Malachite Green/Malachit

Tind by Cecilie Skog 3L Shell Jacket er en avansert skalljakke som er designet for å prestere og beskytte på krevende fjellturer året rundt. Jakken har alle nødvendige funksjoner, inkludert forlengede ermer, normal passform med plass til ekstra isolasjon, og en hette som er tilpasset for skihjelm.

  • Hette: Hette tilpasset klatrehjelm. Justeringsmuligheter foran og bak. Innvendig brem som gir komplett værbeskyttelse for hode, hals og nedre del av ansiktet, både med og uten hjelm. Avstivet, formsydd brem for ekstra beskyttelse.
  • Lommer: Romslige hvilelommer på brystet med glidelås. Brystlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med klatreseler eller hoftebelte ved bæring av sekk. Glidelåslomme med nøkkelring på innsiden.
  • Ventilasjon: Lange 2-veis ventilasjonsglidelåser under ermene med to glidelåsdragere. Dobbel funksjon, slik at du kan stikke ermene gjennom åpningene og bruke jakken som vest på varmere dager. Laserskårne ventilasjonshull på øverste frontklaff. 2-veis glidelås i front.
  • Ytterligere funksjoner: Borrelåsjustering på erme. Formsydd albueparti for optimal bevegelsesfrihet. Konstruert med paneler i sidene og ingen skuldersømmer for å forhindre friksjon og gnaging. Noe forlenget ryggparti og ermelengde for best mulig komfort under klatring. Klaff under frontglidelåsen. Enhånds elastisk snorstramming i nederkant.
  • Størrelser: XS-XL
  • Vekt: 450 g (Størrelse M)
  • Stoffdetaljer: 3-lags materiale: Yttermateriale i 100 % resirkulert polyester med PFAS-fri impregnering, Bega Membrane Breathe™ og innside i 100 % resirkulert polyamid. Bega Membrane Breathe™ er det optimale valget for de mer erfarne friluftsentusiastene som velger høy slitestyrke foran lav vekt, og som verdsetter teknisk ytelse på et høyere nivå. Komfortabelt, hurtigtørkende og fuktabsorberende materiale på hakebeskyttelsen og i halsen. PFAS-fri impregnering: Vannavvisende finish uten bruk av skadelige kjemikalier. Produktet inneholder bluesign® APPROVED materialer og detaljer.