Tind Softshell Jacket Women

2 500,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

Tind by Cecilie Skog Softshell Jacket er en høytytende softshelljakke som er designet for å gi komfort og beskyttelse på fjellturer året rundt.

Malachite green

Tind by Cecilie Skog Softshell Jacket er en høytytende softshelljakke som er designet for å gi komfort og beskyttelse på fjellturer året rundt. Jakken er laget av to typer softshellmateriale for å gi en optimal balanse mellom pusteevne og bevegelsesfrihet.

  • Hette: Fast hette tilpasset hjelm, med regulering foran og bak.
  • Lommer: Romslige hvilelommer på brystet med glidelås. Brystlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med klatreseler eller hoftebelte ved bæring av sekk.
  • Ventilasjon: Ingen.
  • Ytterligere funksjoner: Borrelåsjustering på erme. Formsydd albueparti for optimal bevegelsesfrihet. Konstruert med paneler i sidene og ingen skuldersømmer for å forhindre friksjon og gnaging. Noe forlenget ryggparti og ermelengde for best mulig komfort under klatring. Klaff under frontglidelåsen. Enhånds elastisk snorstramming i nederkant. Trykknapp i underkant.
  • Størrelser: XS-XL
  • Vekt: 486 g (Størrelse M)
  • Stoffdetaljer: Kombinasjon av to forskjellige softshellmaterialer, begge med PFAS-fri impregnering og 4-veis stretch. Det solide hovedmaterialet er strategisk plassert på utsatte områder for maksimal beskyttelse, mens materialet på bakre del av ermene og underermene er lettere med svært gode pustende og fukttransporterende egenskaper. Komfortabelt, hurtigtørkende og fuktabsorberende materiale på hakebeskyttelsen og i halsen. PFAS-fri impregnering: Vannavvisende finish uten bruk av skadelige kjemikalier. Produktet inneholder bluesign® APPROVED materialer og detaljer.