HOKA

Hoka Mach X Dame

2 699,-
2 159,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

Hva får du hvis du kombinerer komforten og støtten fra den anerkjente Mach med en mellomsåle laget av PEBA-skum og en PEBAX®-plate? Du ser på den akkurat nå, den nye Mach X!

OPPGIS I US STØRRELSER. Størrelsesguide

DUSK / ILLUSION

Vi begynner fra toppen. Overdelen er laget av vegansk konstruert jaquard-mesh og gir en utmerket passform. Kombinert med resirkulerte og solide lisser, kan du justere og tilpasse dem akkurat slik du ønsker, og en solid helkappe sikrer god stabilitet i hælen.

I mellomsålen finner vi et lag med PEBA-skum nærmest foten. Utrolig behagelig og skånsomt, men samtidig over 30% mer responsivt enn skum vi har hatt i tidligere sammenlignbare modeller. Videre finner vi en PEBAX®-plate som strekker seg gjennom hele skoens lengde og bidrar til både energiretur og stabilitet. Pakket inn i en solid base av EVA-skum blir mellomsålen komplett.

På undersålen finner vi solid slitegummi, som bidrar til at Mach X er en skikkelig milsluker. Denne skoen tåler mange timer og mange mil med påkjenning på veien!

En Mach-sko mer skånsom, stabil og responsiv enn noen gang før. Komfortabel nok for de lengste turene på hardt underlag og rask nok for de øktene hvor du skal gi alt. Løp som om det er racetid hele dagen!

  • Drop: 5mm
  • Vekt: 227g (US 7)
  • Økt stabilitet med Pebax®-plate
  • Anbefalt underlag: Asfalt, grus, tredemølle, tartandekke