Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Isolasjonsjakker

Her finner du jakker som er isolert med syntetiske fibre, en type isolasjon som holder godt på varmen selv om den blir fuktig. Vi fører kjente merkevarer som Arc'teryx, Rab, Mountain Equipment, Norrøna og mange flere.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

M Nano Puff Hoody

Nano Puff Hoody er en lett, vindtett og vannavstøtende jakke fra Patagonia. Jakken er isolert med PrimaLoft® Gold som beholder 98 % av varmen når den er våt.
kr 3 499,00

Proton LT Hoody Men's

Proton LT Hoody er tilpasningsdyktig, allsidig og designet for å takle de dynamiske kravene innen klippeklatring, isklatring og alpinklatring.
kr 2 699,00

Nexus Jacket

Rab Nexus Jacket er en lett mellomlagsjakke laget av stretchfleece for god beveglighet og komfort.
kr 799,00 kr 899,00

M Micro Puff Jkt

Patagonia Micro Puff Jacket er en isolasjonsjakke med svært god varme-til-vekt-ratio.
kr 2 999,00

M's Nano Puff Jkt

Patagonia Nano Puff Jacket er en lett, vindtett og vannavstøtende herrejakke. Jakken er isolert med 60 gram PrimaLoft® Gold som beholder 98 % av varmen selv når den er våt.
kr 3 299,00

HP RACING MIDLAYER JACKET

Helly Hansen HP Racing Midlayer Jacket er en vannavstøtende mellomlagsjakke i et teknisk og maritimt design.
kr 2 299,00

ODIN STRETCH HOODED INSULATOR

Helly Hansen Odin Stretch Hooded Insulator er en lett og stretchy isolasjonsjakke med DWR-behandling for bedre vannavvisende egenskaper.
kr 2 299,00

Proton LT Hoody Men's

Proton LT Hoody er tilpasningsdyktig, allsidig og designet for å takle de dynamiske kravene innen klippeklatring, isklatring og alpinklatring.
kr 2 699,00

Alfheim Jacket Unisex

Klättermusen Alfheim er en ekstra stor og varm parkas som passer utmerket å ta utenpå andre klær når du skal sikre kompisen din på kalde dager med klatring.
kr 4 500,00

Dually Belay Parka Men's

kr 5 249,30 kr 7 499,00

Atom SL Hoody Men's

Atom SL Hoody er laget spesielt med tanke på sonen der man trenger isolasjon, men avveid slik at den passer mildere forhold.
kr 2 199,00

Xenon Jacket

Rab Xenon Jacket er en lett og behagelig isolasjonsjakke med Atmos™ ytterstoff og isolert med resirkulert Stratus™ isolasjon.
kr 2 399,00