Endelig er de her, nå større mål med Summit™-Series!

 

Nå toppen i lag bygget for å trives over tregrensen.

Med The North Face mest pustende og vanntette teknologi og allsidige varme,

gjennskaper Summit-Series™ ytelsen på de høyeste stedene!

FUTURELIGHT

THE NORTH FACE SIN MEST AVANSERTE PUSTENDE, VANNTETTE TEKNOLGI.

I over 50 år har The North Face flyttet grensene for hva som er mulig. Det neste kapittelet er FUTURELIGHT™-stoffet, som er kommet for å revolusjonere utendørs.

Som de fleste revolusjoner startet det med en idé. The North Face begynte med et innblikk på fjellet fra alpinisten Andres Marin, som var på ekspedisjon i fullt utstyr. Etter å ha justert ytterlagene gjentatte ganger med skiftende vær, spurte han "Hva om det var utstyr som var i live?" Hva om ett utstyr kunne holde ham tørr i regnet, varm i kulden og pustet når han trengte det?

The North Face tok disse "hva hvis" og utfordret seg selv til å finne en løsning. Designteamene har jobbet tett med North Face's idrettsutøvere i verdensklasse for å skape et radikalt produkt. Sluttresultat? The North Face mest avanserte pustende, vanntette teknologi noensinne.

Summit-Series™ Torre Egger Futurelight™

Konstruert for det alpine.

For å flytte grensene for menneskelig utforskning, har North-Face presset potensialet til design. Summit Series™ er utviklet for de beste, når de beste er på grensen.


Summit-Series Torre Egger er konstruert for lange dager under tøffe forhold,
det gir den optimale kombinasjonen mellom vanntetthet og vindtetthet,
pusteevne og bevegelsesfrihet under klatring eller skikjøring.

Summit-Series™ Verbier Futurelight

Konstruert for snø.

Oppnå dine største mål, disse ytelsesteknologiene har brutt spor og skåret
linjer på verdens mest utfordrende topper.

 

Summit-Series Verbier FUTURELIGHT™ har stilen og ytelsesbygd design som
treng for topp ytelse. Enten du går langs løypene eller begir deg lengre ut,

Verbier FUTURELIGHT™ vil holde eksepsjonelt!

THERMOBALL™


DET NYE SYNTETISKE ALTERNATIVET TIL DUN

The North Face™ utviklet i samarbeid med PrimaLoft® for å tilby et nytt syntetisk alternativ til dun. ThermoBall™ er en revolusjon innen isolasjonsteknologi. I motsetning til tradisjonelle syntetiske isolasjoner med kontinuerlige filamenter, er de små runde PrimaLoft® syntetiske fiberklynger tett for å etterligne dunklynger; som fanger varmen i små luftlommer.

 

GOOSE DOWN


VARM ISOLASJON

The North Face® bruker kun gåsedun av høyeste kvalitet i alle produktene, og hvert parti av dun blir testet i tre produksjonsstadier for luftighet, fuktighetsmotstand og evnen til å få tilbake luftigheten etter kompresjon. Fyllkraften til gåsedun er en indikator på to viktige funksjoner: Varme-til-vekt forhold og komprimerbarhet, begge like avgjørende for å beholde varmen og gi komfort. Sann fyllkraft måles ved å plassere ca. 28g gåsedun i en gradert sylinder og måle volumet dunet opptar i kubikktommer. North Face® produktene er isolert med eksklusivt, kraftfull gåsedun fra 550 til 900 fyllkraft, som representerer den høyeste kvaliteten dun kommersielt tilgjengelig.