Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Patagonia

Patagonia startet som et lite selskap som lagde verktøy for klatrere, men som nå har utviklet seg til et stort, miljøbevisst merkenavn som lager klær og utstyr til alpinisme, surfing, fluefiske, padling og terregløping. Selskapet donerer minimum 1 % av alle salg til hundrevis av grupper som kjemper for å bevare miljøet. 

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Baby Puff Mitts

Patagonia Baby Puff Mitts kombinerer en høy og deilig fleece, lettvekts isolasjon og vannavvisende skall for å gi små hender best mulig beskyttelse og varme.
kr 349,00

Black Hole Mini Messenger 12L Howling Turquoise ONE

Patagonia Black Hole® Mini Messenger er en liten veske som gjør det enkelt å få med seg essensielle hverdagsting.
kr 899,00

Fore Runner Vest 10L Sporty Orange L/XL

En tettsittende, lett og pustende vest som gjør det enklere å holde seg hydrert under lange løpeturer.
kr 1 399,00

Atom Sling Howling Turquoise OS

Veskesekk fra Patagonia gjør det mulig å få med seg hverdagsting på en behagelig og kul måte.
kr 599,00

Baby Puff Mitts NAVY BLUE 6-12M

Patagonia Baby Puff Mitts kombinerer en høy og deilig fleece, lettvekts isolasjon og vannavvisende skall for å gi små hender best mulig beskyttelse og varme.
kr 349,00

Fore Runner Vest 10L Underwater Blue L/XL

En tettsittende, lett og pustende vest som gjør det enklere å holde seg hydrert under lange løpeturer.
kr 1 399,00

W Down Sweater

Patagonias Down Sweater er en lett dunjakke til dame. Ytterskallet er laget av 100 % resirkulerbart polyester ripstop, og dunet har 800 fill power med full sporbarhet.
kr 2 799,00

W Bivy Hooded Vest

Patagonia Bivy Hooded Vest er en vattert dunvest til dame, laget i vindtett, vannavstøtende materiale. Jakken har et klassisk design og en god, varm hette som holder deg varm på kalde vinterdager.
kr 999,50 kr 1 999,00

M Down Sweater Hoody

Med 800 fill-power dun og et vindtett yttermateriale hjelper Patagonia Down Sweater Hoody deg å holde varmen når kulda setter inn. Jakken har en komfortabel passform, og kan brukes enten som ytterplagg eller som mellomplagg under en skalljakke.
kr 2 999,00

M Insulated Fjord Flannel Jkt

Patagonia Insulated Fjord Flannel Jacket er en kraftig skjorte med ytterstoff i 100 % organisk bomull og isolert med 60-grams Thermogreen® polyester. Perfekt som overskjorte når temperaturen synker ned mot null.
kr 1 799,00

M Nano-Air Light Hybrid Vest

Patagonia Nano-Air Light Hybrid Vest er en lett vest som kombinerer 40-grams FullRange® isolasjon med lettvekts ytterstoff i front og pustende vaffelfleece i ryggen og i sidene. Resultatet er optimal temperaturregulering, lett vekt og høy komfort.
kr 1 999,00

M Jackson Glacier Parka

Med vannavstøtende ytterstoff, dunisolasjon med høy kvalitet og komfortabel passform er Jackon Glacier Parka plagget som holder deg varm gjennom vinteren.
kr 4 499,00

Filter by:

Clear All
Fra: kr 199,00 Til: kr 4 999,00
kr199 kr4999