Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Patagonia

Patagonia startet som et lite selskap som lagde verktøy for klatrere, men som nå har utviklet seg til et stort, miljøbevisst merkenavn som lager klær og utstyr til alpinisme, surfing, fluefiske, padling og terregløping. Selskapet donerer minimum 1 % av alle salg til hundrevis av grupper som kjemper for å bevare miljøet. 

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Baby Puff Mitts

Patagonia Baby Puff Mitts kombinerer en høy og deilig fleece, lettvekts isolasjon og vannavvisende skall for å gi små hender best mulig beskyttelse og varme.
kr 349,00

Black Hole Mini Messenger 12L Howling Turquoise ONE

Patagonia Black Hole® Mini Messenger er en liten veske som gjør det enkelt å få med seg essensielle hverdagsting.
kr 899,00

Fore Runner Vest 10L Sporty Orange L/XL

En tettsittende, lett og pustende vest som gjør det enklere å holde seg hydrert under lange løpeturer.
kr 1 399,00

Baby Puff Mitts NAVY BLUE 6-12M

Patagonia Baby Puff Mitts kombinerer en høy og deilig fleece, lettvekts isolasjon og vannavvisende skall for å gi små hender best mulig beskyttelse og varme.
kr 349,00

W Down Sweater

Patagonias Down Sweater er en lett dunjakke til dame. Ytterskallet er laget av 100 % resirkulerbart polyester ripstop, og dunet har 800 fill power med full sporbarhet.
kr 2 799,00

M Down Sweater Hoody

Patagonia Down Sweater er en lett, varm og svært komprimerbar dunjakke.
kr 2 999,00

M Insulated Fjord Flannel Jkt

Patagonia Insulated Fjord Flannel Jacket er en kraftig skjorte med ytterstoff i 100 % organisk bomull og isolert med 60-grams Thermogreen® polyester. Perfekt som overskjorte når temperaturen synker ned mot null.
kr 1 799,00

M Nano-Air Light Hybrid Vest

Patagonia Nano-Air Light Hybrid Vest er en lett vest som kombinerer 40-grams FullRange® isolasjon med lettvekts ytterstoff i front og pustende vaffelfleece i ryggen og i sidene. Resultatet er optimal temperaturregulering, lett vekt og høy komfort.
kr 1 999,00

M Jackson Glacier Parka

Med vannavstøtende ytterstoff, dunisolasjon med høy kvalitet og komfortabel passform er Jackon Glacier Parka plagget som holder deg varm gjennom vinteren.
kr 4 499,00

M Nano-Air Light Hybrid Jkt

Lett isolasjonsjakke som kombinerer 40-grams FullRange® isolasjon med lettvekts ytterstoff i front og pustende vaffelfleece i ryggen og under armene.
kr 2 499,00

M Fitz Roy Down Parka

Patagonia Fitz Roy Down Parka er en av våre varmeste dunjakker til herre. Jakken er fylt med 800 fill-power dun, og er laget i vannavstøtende, slitesterkt Pertex Quantum® nylonmateriale.
kr 4 999,00

M Galvanized Jkt

Den nye Galvanized Jacket fra Patagonia byr på en fin balanse mellom vekt, slitestyrke og beskyttelse. Jakka er vanntett og pustende, laget av robust 3-lags H2No® polyester/spandex stretch-vevd materiale med DWR-behandling.
kr 3 999,00