Ribelle Hd Wmn

4 499,-
3 599,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å få 15% på ditt første kjøp.

Bli medlem

 

Ribelle er en lettvektsstøvel for rask og lett tekninsk fjellklatring, via ferrata og utfordrende backpacking med tung sekk. Kompitabel med halvautomatiske stegjern. 

Conifer-Conifer

Egenskaper

Innersåle: Pro Fibre Roll innersåle i polypropylen, anatomisk og strukturell glassfiber med differensierte tykkelser, lett og med ulike anti-torsjonsstyrker. Maks ytelse, stabilitet og komfort.

Overdel: Perwanger 2,5 mm vannavvisende semsket overdel med vannavstøtende mikrofiberinnlegg. Sock-Fit XT konstruksjonssystem som sitter godt rundt foten som en sokk. PU beskyttende kant på utsiden for å øke lettheten, gummmi på innsiden og på tåen for bedre beskyttelse. Kombiner den øvre konstruksjonen sammen med sålen sikrer maksimal presisjon og holdbarhet, samt støtter og demper foten. Laminert overdel med HDry®-teknologi for bedre komfort og vanntetting.

Lisser: Ny Speed Lacing-festesystem med en liten tokomponentdel i lett stål og plast. Festet som strekker seg mot tåen er delt i to seksjoner. Nedre del med maljer lar lissene passere jevnt og justere passformen i en enkel bevegelse. Øvre del har en bondelås som deler opp strammområdene og kroker for å sikre ankelen. 

Foring: 37.5®-stoffteknologi laminert med HDry® for bedre komfort og vanntetting.

Såle: Precision Tech Roll-såle er designet av Scarpa og utviklet i samarbeid med Vibram®. Resultatet er en lett, polstret og teknisk såle.

Yttersåle: Vibram® Mont gummiblanding har stabilitet og holdbarhet. Kompatibel med halvautomatiske stegjern.

  • Egner seg best til: Fjellklatring, via ferrata, lange turer med tung oppakning
  • Kompatibel med halvautomatiske stegjern
  • Vibram® såle og yttersåle
  • Lett og dempende
  • Godt grep 
  • Klatretå 
  • Vekt: 590 g (str.38)